Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor'a 2. Darbe Rize'den! 3-1

Denizlispor'a 2. Darbe Rize'den! 3-1
Ligin ikinci yarısına sahasında aldığı Eyüpspor mağlubiyeti ile başlayan Altaş Denizlispor'a bir darbe de Çaykur Rizespor'dan geldi. Temsilcimiz henüz 2. dakikada rakibinin penaltı kazanmasının ardından 1-0 geriye düştüğü mücadeleyi 3-1 kaybetti ve üst üste 2'nci yenilgisini aldı.

Spor Toto 1. Lig'in 21. Hafta kapanış maçında güçlü rakibi Çaykur Rizespor'la Didi Stadyumu'nda karşı karşıya gelen Horoz adeta 1-0 yenik başladığı mücadelenin 20'nci dakikasında 2-0 geri düştü. Pozisyon üretmekte zorlanan yeşil siyahlılar, 45+6'da duran toptan Bekir Turaç'la bulduğu golle soyunma odasına puan ümidi ile gitse de hayli durgun geçen ikinci 45 dakikanın ardından bitime 1 dakika kala Benhur'un golüne engel olamadı ve 90 dakika sonunda rakibine 3-1 mağlup oldu ve haftayı puansız kapattı.

Puan 15'ten 12'ye düştü

Üst üste 2'nci mağlubiyetini alan Altaş Denizlispor, silinen 3 puanı ile birlikte 12 puanda kaldı ve düşme hattının üzerinde yer alan Erzurumspor FK ile arasındaki puan farkı 6'ya çıktı. Puanını 34 yapan Çaykur Rizespor ise averajla Bandırmaspor'un önünde haftayı 6'ncı sırada tamamladı. Serhat KÖSE

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk.2 Olawoyin sol kanattan ceza sahasına girdi. Muhammed'in kayarak müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem penaltı verdi. Topun başına geçen Bolasie topu filelere gönderdi. (1-0)

Dk.12 Olawoyin sol kanattan ortaladı. Yaşanan karambolün ardından Miya penaltı noktası üzerinde vurdu, kaleci Hüseyin kurtardı. 

Dk.20 Alper'in ceza sahasına doğru havalandırdığı topu kontrol eden Emircen topu filelere gönderdi. (2-0)

Dk.23 Emircan penaltı noktasının gerisinden sert vurdu. Kaleci Hüseyin pozisyonda başarılıydı.

Dk.30 Muhammed cez sahası sağ çaprazdan içeriye çevirdi. Gökhan'ın vuruşunu savunma çizgiden çıkardı. 

Dk.45+6 Sol kanattan serbest vuruşu kullanan Gökhan'ın ortasına kafayı vuran Bekir Turaç farkı bire indirdi. (2-1)

Dk.51 Alberk'in ortasında kaleci Hüseyin'den seken topu Bolasie uygun pozisyonda tamamlayamadı. 

Dk.54 Oğuz'un ortasında Emircan'ın vuruşu kaleyi tutmadı.

Dk.64 Sol kanattan sıfıra kadar inen Mustafa içeriye çevirdi. Okan uygun pozissyonda kontrol etmek isterken savunma araya girdi.

Dk.89 Savunma'nın arkasına sarkan Benhur, ceza sahasının sağ çaprazından aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi. (3-1)

STAD: Çaykur Didi

HAKEMLER: Ali Yılmaz, Bersan Duran, Hasan Erdoğan

ÇAYKUR RİZESPOR: Tarık Çetin, Oğuz Ceylan, Bahadır Öztürk, Emirhan Topçu, Alberk Koç(Dk.75 Ercan Coşkun), Azubuike(Dk.75 Mithat Pala), Farouk Miya(Dk.58 Benhur Keser), Yannick Bolasie(Dk.75 Sefa Yılmaz), Alper Potuk, Ibrahim Olawoyin, Emircan Altıntaş(Dk.70 Kubilay Kanatsızkuş)

ALTAŞ DENİZLİSPOR: Hüseyin Altıntaş, Emre Sağlık, Oğuz Yılmaz, Hakan Çinemre, Gökhan Süzen(Dk.90 Erdal Akdarı), Muhammed Gönülaçar, Muhammet Özkal, Brice Djedje(Dk.90+4 Asım Hamzaçebi), Bekir Turaç Böke, Mustafa Çeçenoğlu(Dk.90+1 Berkant Gündem), Ömer Şişmanoğlu (Dk.31 Okan Derici)

GOLLER: Dk.4 Bolasie(pen.), Dk.20 Emircan, Dk.89 Benhur(Çaykur Rizespor), Dk.45+6 Bekir Turaç(Altaş Denizlispor)

SARI KART: Dk.62 Muhammet Özkal (Altaş Denizlispor), Dk.79 Ibrahim Olawoyin (Çaykur Rizespor)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!