3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizlispor'da Kenetlenme Zamanı Yönetimle Taraftar Arasında Buzlar Eriyor

Denizlispor'da Kenetlenme Zamanı Yönetimle Taraftar Arasında Buzlar Eriyor
Denizlispor'da sezon başından bu yana devam eden yönetim-taraftar gerginliğinde buzlar erimeye başladı. İki tarafta da buzları erimesi için adımlar atılıyor.

9 Yıl sonra Süper Lig'de çıkan Yukatel Denizlispor'da, sezon başında 1. Lig kupasının cezaevine götürülmesi ile başlayan yönetim-taraftar gerginliği, maraton tribünün üçe bölünüp bir kısmının aile tribünü yapılması ile hat safhaya taşınmıştı. Yönetimin açıkladığı kombine bilet fiyatlarının yüksek olması, sezonun ilk maçı olan Galatasaray maçında açıklanan bilet fiyatlarının yüksekliği, yönetim ile taraftar arasındaki ilişkilerin daha da bozulmasına neden oldu.

BİR ARA BARIŞTILAR
Sezon başında yaşanan bu olayların ardından yönetimle taraftar arasına giren sağduyulu isimler buzları bir süreliğine de olsa erimesini sağladı. Yeşil Cephe Grubu parçalanmış da olsa Maraton tribünündeki yerini aldı. İki taraf arasındaki buzları eridiği anlarda yönetim, maratonda bulunan tel örgüleri kaldırarak aile tribününü kapalı tribüne taşıdı.

TEMLİK İDDİALARI ARAYI YİNE AÇTI
Uzun bir süre yarı dargın yarı barışık devam eden iki taraf arasındaki bağ, eski yöneticilerin ortaya attığı temlik iddialarıyla yeniden bozuldu. Yargıya kadar taşınan olaylarda taraftar alınan başarısız sonuçların da verdiği rehavetle yönetime yeniden tepki göstermeye başladı. Maratonla birlikte kale arkasında yer alan taraftarlar yönetime tepki göstererek istifa seslerini de yükseltti. Galatasaray maçına kadar bu isyan devam etti.

FİYATLAR YENİDEN YÜKSELDİ
Yönetimle taraftar arasındaki gerginliğin yeniden tırmansması, yönetim bilet fiyatı kozunu yeniden oynamasına neden oldu. Ligin 14. Haftasında oynanan Başakşehir maçında en pahalı tribün olan VİP 40 lira bedelle satılırken, üstü açık maraton 100 liradan satıldı. Maratonda yer alan taraftarlar, bunun üzerine kapalı tribünde protokol tribünün hemen yanında bulunan B üst tribünden bilet aldı.

YÖNETİMDEN ZEYTİN DALI
Yönetimle taraftar arasındaki gerginlik son günlerde yerini buzları erimesine bıraktı. Son açıklanan Trabzonspor ve Antalyaspor maçları biletlerinin makul derecede tutulması, yönetimin taraftara zeytin dalı uzatması olarak yorumlandı. Bilindiği gibi zeytin dalı barışın simgesi. İki taraf arasındaki son yaşanan gelişmeler, sosyal medya da yansıdı. Şimdi Kenetlenme Zamanı haştagi ile paylaşılan gönderilerde taraftarlar iki maçta da takımın yanında olacaklarını belirttiler.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI
Öte yandan Denizlispor yönetimini Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Perşembe günü saat 17'de oynanacak olan Trabzonspor ve Süper Lig’de 19. Hafta maçında pazar günü oynanacak olan Antalyaspor maçlarını bilet fiyatlarını açıkladı. Çarşamba günü saat 11 itibariyle satışa çıkacak olan fiyatlar şu şekilde:
Trabzonspor maçı VİP, Loca Önü ve Kapalı Tribünler 20 lira, Maraton misafir takım tribünleri 10 lira. Antalyaspor maçı:VIP 50 ve Loca Önü 50 lira, Kapalı B ve D Üst Tribün 40 lira, Kapalı A-E Alt-Üst Tribün 30 TL, Maraton 20 lira, Kale Arkası 10 ve Misafir Tribün 10 lira. Gökhan KARAISLI

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!