Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor'da Şok Gelişme 3 İsim Kadro Dışı Kaldı

Denizlispor'da Şok Gelişme 3 İsim Kadro Dışı Kaldı
Denizlispor'da devre arası transfer süreci öncesi şok bir gelişme yaşandı. Yeşil siyahlılarda şampiyon kadroda yer alan 3 isim kadro dışı bırakıldı.

Süper Lig’de ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da başlayacak olan Yukatel Denizlispor'da geçen yıl 1. Lig şampiyonu olan kadrodan 3 isim daha kadro dışı kaldı. Daha önce Kerem Can Akyüz'ün kadro dışı kaldığı yeşil siyahlılarda alacakları için TFF'ye başvurduğu öğrenilen Mehmet Akyüz, Burak Çalık ve Oğuz Yılmaz kadro dışı bırakıldı. Bu isimlerden Mehmet Akyüz'ün adı BB Erzurumspor ve Adana Demirspor, Burak Çalık'ın adı da Altay ve Balıkesirspor ile anılıyordu.

Öte yandan yine alacakları için TFF'ye başvuran Recep Niyaz'ın durumun ise önümüzdeki günlerde belirleneceği öğrenildi.

Denizlispor'dan 3 futbolcuyla yollarının ayrılması ile ilgili açıklama yapıldı. işte o açıklama; "Kulübümüz oyuncularından Mehmet Akyüz, Oğuz Yılmaz ve Burak Çalık, sezon devam ederken alacakları ile ilgili TFF’ye başvurmuşlardır. Kulübün maddi imkanları doğrultusunda kendilerine sezon başından beri yüzde 60 oranında ödeme yapılmıştır. Yaklaşık 1 aydır kendileriyle yaptığımız toplantılarda, kendilerine sunduğumuz bir kısım peşin, bir kısmı 2-3 ay içinde olan ödeme planlarını hiç biri kabul etmemiş ve alacaklarının tamamını istemişlerdir.
Bu alacaklarının içinde yönetim kurulunun geçen sezon iyi niyetle verdiği 300’er bin TL’lik ekstra şampiyonluk primi de büyük bir orana sahiptir. Yıllarca geçmişten gelen borçlar ve transfer yasakları ile boğuşan kulübümüz, mecburen ve istemeyerek katlandığı futbolcuya dayalı düzene artık bir son verme kararı almıştır.
Bu oyuncularımızın 2018-2019 Sezonunda yaşanan şampiyonluktaki emeklerini inkar edemeyiz. Haklarını teslim ediyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz.
Yalnız, Yukatel Denizlispor Kulübü ve camiasının da bu oyuncularımıza hem maddi hem manevi hem de kariyer anlamında çok büyük katkıları olmuştur. Bizim için aslolan Yukatel Denizlispor Kulübü ve camiasıdır. Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla bu oyuncuların tüm alacaklarının ödenmesine ve kendilerinden Yukatel Denizlispor Kulübü menfaatleri doğrultusunda kulüp bulmalarının istenmesine karar verilmiş ve süresiz kadro dışı bırakılmışlardır.
Kamuoyuna saygıyla sunarız."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!