Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

DESİAD’dan CMK Kablo Elektrik’e başarılarından dolayı plaket

DESİAD’dan CMK Kablo Elektrik’e başarılarından dolayı plaket
Denizli Sanayici İş insanları Derneği(DESİAD), Anadolu 500 listesinde 460.sırada yer alan CMK Kablo Elektrik’e başarılarından dolayı plaket verdi. DESİAD Başkanı Okan Konyalıoğlu, plaketi CMK Kablo Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çarkıt’a takdim ederek başarılarının devamını diledi.

Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği(DESİAD), Anadolu’nun en büyük 500 şirketi arasına giren 23 Denizli firması için plaket törenleri düzenlemeye devam ediyor. Pandemi nedeniyle DESİAD bu yıl plaket töreni yapamayacağından dolayı farklı bir formatla 23 Denizlili firmayı onure etmek istedi. Mart ayı başında başlayan program kapsamında Anadolu 500 sıralamasında 460., Denizli’de 22. sırada yer alan CMK Kablo Elektrik oldu. CMK Kablo Elektrik’te yapılan törene; CMK Kablo Elektrik Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çarkıt,  DESİAD Başkanı Okan Konyalıoğlu, Genel Koordinatör Şule Yılmaz, İlker Başkaya ve dernek üyesi Ekrem Ateş katıldı.

CMK KABLO ELEKTRİK’E BAŞARILARINDAN DOLAYI PLAKET

Törende konuşan Konyalıoğlu, Denizli sanayisinin gücünden bahsederek 2012’den beri ihracatta en iyi
500. sanayi kuruluşu arasında yer alan CMK Kablo Elektrik’i tebrik etti. Başkan Konyalıoğlu, CMK Kablo Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çarkıt’a başarılarından dolayı plaket verdi. 

KADROMUZ DEĞİŞMEDİ

CMK Kablo Yönetim Kurulu Üyesi Emine Özlem Çarkıt, “Kurucumuz Mustafa Çarkıt CMK Kablo’yu 2006 yılında kurdu. Kablo sektöründe 30 yıldan fazla deneyimi vardı. Bu tarz şirketlerde güçlü kadro çok önemli. Biz o kadro ile de hala devam ediyoruz. 2012 yılında İngiltere ve İrlanda piyasasına girme durumumuz oldu. Kuruluşumuzdan bu yana 20’den fazla ülkeye ihracat yaptığımızı söyleyebilirim ve ihracat yüzdemiz yüzde 95 civarında. Yurt dışında çok fazla kullanılan ve bilinen bir markayız.  İç piyasada bu durum biraz daha düşük ama ben bunun ileriki dönemlerde değişeceğini düşünüyorum. Başarı, istikrarlı ve düzenli çalışmayla geldi.

49 MİLYON DOLAR CİVARINDA BİR CİROMUZ VAR

2020 yılında ihracatta 49 milyon dolar civarında bir ciromuz var. Aynı zamanda 2020 yılı aslında CMK Kablo için bir büyüme dönemi oldu diyebilirim. Çok zorlu bir süreç geçirdik ama biz de bir ivmelenme oldu. Hem ihracatta hem iç piyasada satışlarımız arttı. 2020 o yüzden aslında 2019’dan çok daha iyi geçti diyebilirim. 2021 yılının ilk çeyreği için en azından şirketlerin yatırımlarını büyüme amaçlı değil de finansallarını çok güçlü tutma eğiliminde olmaları gerektiği kanısındayım. Bu benim kişisel fikrim. İleride satışlarımızın daha da artacağını düşünüyorum.

CMK Kablo Elektrik

CMK Kablo Elektrik

CMK Kablo Elektrik

CMK Kablo Elektrik

CMK Kablo Elektrik

CMK Kablo Elektrik

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!