Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Dt. Hüseynİsmailov Estetik Diş Hekimliği Hakkında Bilgiler Verdi

Dt. Hüseynİsmailov Estetik Diş Hekimliği Hakkında Bilgiler Verdi

Dt. Hüseynİsmailov, “Estetik diş hekimliği uygulamalarında, diş hekimi, uygulama yapılacak kişinin bireysel özelliklerini ve hastasının beklenti ve kendi beden algısını her zaman ön planda tutmalıdır.” Dedi.

Dt. Hüseynİsmayılov, sözlerine“Genel olarak beyaz renkli, temiz dişler ve sağlıklı diş etleri diş estetiğinin vazgeçilmez unsurları olarak tanımlanır. Ancak ne kadar beyaz, ne kadar büyük veya küçük, hangi formda ve hangi dizilimdeki dişler daha estetiktir sorusunun da herkese uygulanabilecek kesin bir cevabı yoktur. Bu tamamen kişisel değerlendirmelere göre yapılır.” şeklindeki ifadeleri ile devam etti.

Dt. Hüseynİsmailov, genel olarak estetik diş hekimliği uygulamalarını, “Diş hekimliğinde gülüş tasarımı ve estetik uygulamaları, basit uygulamalardan çok yönlü tedavi planlarına kadar uzanan geniş bir yelpazesi bulunan diş ve diş etleriyle ilgili çeşitli tedavileri kapsamaktadır. Bu tedavilerde amaç, kişinin ağız içinde kusurlu gördüğü, değiştiğinde kendini daha mutlu ve özgüvenli hissedeceği diş ve dişetlerinin kendisine verilmesidir. Bunun için uygulanan tedavileri; Bonding uygulamaları, diş beyazlatma, diş etine yapılan tedaviler (kuron boyu uzatma, ginvivektomi, gingivoplasti, depigmentasyon), porselen lamina, porselen kuronlar, zirkonyum kuronlar ve lazer uygulamaları olarak sıralayabiliriz. Kişinin ihtiyacını hangisi karşılıyorsa o tedaviyi planlayıp uygulamaya koyuyoruz. Sonuçta kişiler artık daha çok gülüyor ve gülüşünden memnun oluyor.” Şeklinde açıkladı.

Hüseynİsmayılov, “Diş hekimliğindeki estetik uygulamalarında temel prensip, kişinin tedaviden beklentisini iyi anlayabilmek, kişiye özel ağız ve diş sağlığını olumsuz etkilemeyecek olası sonuçlarla beraber tüm alternatifleri planlamak ve anlamasına yardımcı olmaktır. Bazı bireyler için dişlerde natürel renkler ve küçük formlar daha estetik kabul edilir. Bazen de çok beyaz ve iri dişler daha estetik kabul edilir. Bu sebeple uygulamaların başarısında diş hekiminizle kuracağınız iletişim ve hekiminizin sizi tanıması çok etkilidir. Unutmamanız gereken, tüm estetik uygulamalarda en önemlisi sizin kendinizi güzel ve sağlıklı hissetmenizdir. Bu durum başkalarının sizi beğenmesinden çok daha fazla önem arz eder.” Şeklinde konuştu.

Hüseynİsmailov

Hüseynİsmailov

Hüseynİsmailov

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!