3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

DTO, Firmalar ile 100 Kişilik Dev Bir Heyetle Heimtextil & Techtextil 2022 Fuarı'nda

Denizli Ticaret Odası (DTO), 21-24 Haziran 2022 tarihlerinde düzenlenen Heimtextil & Techtextil Fuarı’na büyük bir heyetle katılım sağladı. Fuarda stant açan üyelerini tek tek ziyaret eden DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “Almanya Frankfurt’taki uluslararası fuara, güçlü bir katılım sağladık. Bu yıl yine Denizli’den firmalarımız fuardaki yerlerini aldı. Ayrıca Teknik Tekstile Dönüşüm Projemiz kapsamında Denizli tarihinde ilk kez teknik tekstille ilgili firmalarımıza da Denizli Ticaret Odası, KOSGEB ve Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi kaynaklarıyla stant açtırdık. Denizli’de artık katma değeri yüksek ürünler üretip dünyaya pazarlayacağız” dedi. 

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Kâtip Üyesi ve Denizli Milletvekili Şahin Tin, KOSGEB Denizli Müdürü Dr. Aziz Acar, DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Necip Filiz, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Ahmet Taş, DTO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taşevli ve DTO Genel Sekreter Yardımcısı Tekstil Mühendisi Dr. Akay Gündoğan ile, Heimtextil & Techtextil Fuarı 2022 için Almanya’nın Frankfurt kentine gitti. Denizli Ticaret Odası’nın da stant açıp, ziyaretçileri Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgilendirdiği fuara, bu yıl Denizli’den 46 ihracatçı firma birden katıldı. Denizlili firmaları tek tek gezip stantlarındaki yetkilileri ile görüşen DTO Başkanı Uğur Erdoğan, sektörleri, işleri ve fuarın ilk günüyle ilgili değerlendirmede bulundu.

 dto

DTO, GENİŞ BİR KATILIMLA ÜYELERİNİN YANINDA 

Fuarları önemsediklerini, Heimtextil Fuarı’na ise daha çok önem verdiklerini ifade eden Başkan Erdoğan, üyelerini bu tür organizasyonlara götürmelerindeki desteklerinden dolayı KOSGEB’e özellikle teşekkür etti. Başkan Erdoğan, “Pandemiden sonra Almanya Heimtextil Fuarı’na güçlü bir katılım sağladık. Bu yıl yine Denizli’den firmalarımız fuardaki yerlerini aldı. Ayrıca Teknik Tekstile Dönüşüm Projemiz kapsamında, Denizli tarihinde ilk kez teknik tekstille ilgili firmalarımıza da Denizli Ticaret Odası, KOSGEB ve Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi kaynaklarıyla stant açtırdık. Denizli Teknik Tekstil Merkezimiz, sadece Denizli’mize değil tüm Türkiye’ye hizmet verecek. Bu sayede, şehrimizde ve ülkemizde Teknolojisi yüksek ürünlere geçişi sağlayacağız. Aynı zamanda katma değeri yüksek ürünler üretip tüm dünyaya pazarlayacağız. Firmamızla üyelerimizden oluşan 100’e yakın isimle, geniş bir katılımla, fuarı ziyaret ettiğimiz için de büyük bir gurur duyuyoruz. Bizi bu tür organizasyonlarda yalnız bırakmayan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 dto

BAŞKAN ERDOĞAN’A, İLGİ VE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Denizli Ticaret Odası’nın destekleriyle fuarda yer alan Dizayn Medikal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Özcan Çırak, Başkan Erdoğan’a, Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi’ni hayata geçirmesinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Çırak, “Teknik tekstili, Denizli’ye kazandırdığınız için size çok teşekkür ediyorum. Bu, Türkiye’de şu anda tek. Biz, artık fasonculuktan çıkıp marka olmalıyız. Marka olurken de bizim bir özelliğimiz olmalı; yani Denizli bu işte de iyi bilinmeli. Ürün tedarikinden Ar-Ge’ye kadar Denizli Ticaret Odası’nın desteğini her adımımızda, her yerde, her daim hissediyoruz. Başkanımız Sayın Uğur Erdoğan’a ne zaman gitsek kapısı açık; bunun için de kendisine minnettarız” diye konuştu. Ürünleri ve işleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

 dto

dto

dto

dto

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!