Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Dükkan Senin Cağ Kebap Denizli’de açıldı

Dükkan Senin Cağ Kebap Denizli’de açıldı
Türk mutfağının en özel lezzetlerinden Erzurum Cağ Kebabını Denizlililer ile buluşturan Dükkân Senin Cağ Kebap açıldı. Denizli protokolünün katılımı ile gerçekleşen açılışta sunulan Cağ Kebabı konuklardan tam not aldı.

Türk mutfağının en özel lezzetlerinden Erzurum Cağ Kebabını Denizlililer ile buluşturan Dükkân Senin Cağ Kebap, Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi Kazım Kaynak Caddesi üzerinde hizmete açıldı. Açılış kurdelasını Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül ve Denizli Bakkallar Odası Başkanı Erol Tüzen birlikte kesti.

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik ile hizmete açılan mekânda sunulan lezzetler konuklardan tam not aldı. 

Açılışta konuşan işletme sahipleri Halit Eryılmaz ve Ramazan Eryılmaz "Türkiye'nin en özel lezzetlerinden biri olan Cağ Kebabını Denizlililer ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve hemşerilerimize teşekkür ederiz. Hijyenik ve kaliteli ürünleri sunduğumuz işletmemizde her gün saat 10:00 ile 24:00 arasında hizmet vereceğiz. Tüm Denizlilileri bu eşsiz lezzeti tatmaya bekliyoruz" dedi.

Dükkan Senin Cağ Kebap

DENİZLİMİZE GÜZEL LEZZETLER SUNACAK BİR İŞLETME AÇTILAR

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci "Halit ve Ramazan kardeşlerime işletmeleri hayırlı olsun. Zor bir dönemden geçilirken, yaptıkları yatırımın karşılığını almalarını diliyorum. Denizlimize güzel lezzetler sunacak bir işletme açtılar. Hayırlı, bereketli olsun" dedi.

Dükkan Senin Cağ Kebap

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise "İlçemizde yeni açılan her işletme bizleri mutlu ediyor. Halit Eryılmaz kardeşimizin işletmesi ailesine, ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun. Tattığımız ürünler gayet lezzetli. Bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Dükkan Senin Cağ Kebap

CAĞ KEBAP NEDİR?

Cağ kebabı oğlak veya kuzu etinden yapılan Türk mutfağında bir çeşit kebaptır. Geleneksel olarak Erzurum'un Oltu ilçesinde yapılan cağ kebabı, önceden terbiye edilmiş etin yatık bir şişe geçirilip odun ateşi üzerinde pişirilmesiyle hazırlanır. Cağ adı verilen şişler kullanılarak servis yapıldığından bu adı almıştır.

 

Kebap, yanında soğan, domates ve sivri biber ve tandır ekmeği veya lavaş ile birlikte servis edilir.

Cağ kebabı olacak kuzunun seçimi esnasında özellikle 6 aylık olmasına ve yaşıtlarından daha boylu ve dolgun olmasına dikkat edilmektedir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!