3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Evde ölü bulunmuş altından cinayet çıktı Denizli'de kadın cinayeti

Evde ölü bulunmuş altından cinayet çıktı Denizli'de kadın cinayeti
Denizli’nin Buldan ilçesinde evinde ölü bulunan 2 çocuk annesi ikiz bebeklere 5 aylık hamile Hatice Çaltı’nın cinayete kurban gittiği belirlendi. Otopside vücudunda morluk bulunan kadının, katil zanlısının eşi olduğu ortaya çıktı. Sabah saatlerinde gözaltına alınan R.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadının kıskançlık nedeniyle cinayete kurban gittiği sanılıyor.

Olay, Buldan ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,yaşayan iki çocuk annesi olan ve ikiz bebeklere 5 aylık hamile Hatice Çaltı'dan (43) uzun süre haber alamayan yakınları genç kadının erken doğum yapabileceğini düşünerek durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirmişlerdi. Sağlık ekipleriyle birlikte odaları kontrol eden polis, Çaltı'yı banyonun küvetinde hareketsiz şekilde bulmuştu. Başından yaralı olan Çaltı'nın öldüğü belirlendi.

İlk belirlemelere göre 5 aylık ikiz bebeklere hamile olan 2 çocuk annesinin kalp krizi sonucu ölmüş olabileceği değerlendirilirken, Çaltı'nın vücudunda kesici ve delici alet yarası tespit edilmedi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Çaltı'nın cenazesi otopsi için Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç kadının bu sabah saatlerinde ön otopsisi tamamlanınca korkunç bir detay da ortaya çıktı. Çaltı'nın boğazında morluklar ve parmak izleri, kollarında boğuşmadan kaynaklanan çizikler tespit edildiği, ayrıca Hatice Çaltı’nın tırnaklarında deri dokuları bulunduğu ve adli tıp incelemesine gönderildiği iddia edildi. Yapılan ön otopsinin ardından genç kadının öldürülmüş olabileceği kesinlik kazanırken öğle saatlerinde Çaltı'nın eşi 36 yaşındaki R. Ç. gözaltına alındı.

EŞ, CİNAYET ZANLISI OLARAK TUTUKLANDI
Yapılan incelemeler sonucunda R.Ç.’nin de kollarında tırnak izleri tespit edildi. Savcılık soruşturmasının ardından mahkemeye çıkarılan R.Ç. mahkeme tarafından salıverildi. Karara Buldan Cumhuriyet Savcısı itiraz etti. Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesi ayni gece itirazı kabul ederek şüphelinin yakalanmasına karar verdi. Şüpheli yakalanarak yeniden gözaltına alındı. Bugün Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesine çıkarılan cinayet zanlısı R. Ç. Tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KISKANÇLIK CİNAYETİ İDDİASI
Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında R.Ç. ile evli değilken, sabah saatlerinde saldırıya uğrayan genç kadın feci şekilde dövülmüştü. Bu olaydan sonra evlenen çiftin kıskançlık nedeniyle kavga ettikleri ve bu kavganın sonucunda cinayetin gerçekleştiği sanılıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 5
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!