3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Gelin Hanım İstedi, Vali Nikah Şahidi Oldu

Gelin Hanım İstedi, Vali Nikah Şahidi Oldu
Denizli Valisi Ali Fuat Atik, göreve başladıktan sonra ilk kez ziyaret ettiği Çal ilçesinde genç bir çiftin nikah törenine katıldı. Nikah töreni için belediye girişinde bekleyen genç çift ile Vali Ali Fuat Atik, ayak üstü sohbet etti. Gelin hanım, validen nikah şahidi olmasını istedi. Vali ve protokol şahit oldu, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’da nikahı kıydı.

Denizli’de göreve başladıktan sonra ilk kez Çal ilçesini ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik, önce Kaymakamlık, ardından da Çal Belediyesi’ni ziyaret etti.  İlçedeki yatırımlar ve projelerle ilgili bilgi alan Vali Atik, yerel yöneticilerin aktardığı sorunları da not aldı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan,  Vali Atik’e ressam Gürcan Ekici tarafından yapılan yağlı boya tablo ile Çallı sanatçı Selahattin Pınar’ın şarkılarından oluşan plak hediye etti. Akcan, Alay Komutanı Kıdemli Albay Veysel Yanık ile Emniyet Müdürü Kenan Yıldız’a ise, Sabih Güzel ile Süleyman Yayan’ın Koyun Sudan Geçirme Yarışması’nda çektikleri fotoğrafları hediye etti.
GAZİ MEKTEBİ RESTORE EDİLECEK, OKUL İNŞAATI BAŞLADI
Vali Atik, 2019 yılındaki yangında zarar gören tarihi Gazi Mektebi’ni ziyaret etti. Atik, Başkan Fethi Akcan’ın uzun zamandır okulun restorasyonu için mücadele ettiğini, salgın hastalık nedeniyle başlanamayan restorasyon işlerinin kısa sürede başlayacağı müjdesini verdi. Başkan Akcan ise, “Çal Mesleki Eğitim ve Teknik Anadolu Lisesi’nin inşaatı başladı. Gazi Mektebi restore edildiğinde Çallılar olarak mutlu olacağız” dedi.
VALİ VE PROTOKOL ŞAHİT OLDU
Başkan Akcan ve Kaymakam Selin Sarı ile birlikte ilçe merkezinde yaya yürüyerek, vatandaşlarla, esnaflarla sohbet eden Vali Atik, Çal Belediyesi girişinde sürprizle karşılaştı. Nikah saatini bekleyen Ayşe Keskin (21) VE Uğur Yangın (27) isimli genç çiftle karşılayan Vali Atik’e gelin adayından “Şahidimiz olursanız mutlu oluruz” teklifi geldi. Kısa süre sonra nikah salonuna geçildi. Nikahı Belediye Başkanı Fethi  Akcan kıydı.  Kaymakam Selin Sarı, Alay Komutanı Kıdemli Albay Veysel Yanık ile Emniyet Müdürü Kenan Yıldız’da nikah şahidi oldu. Vali Atik, “Vatanın, milletin ve devletimizin hayırlı evlatları ihtiyacı var. Genç çiftimizden hayırlı evlatlar bekliyoruz. Biz şahitliğin temelini sağlam attık, onlar da bir ömür boyu mutlu yaşasınlar, evliliklerinin temelini sağlam atsınlar” dedi. 
Vali Atik, Başkan Akcan’a en kısa sürede Çal’a yeniden gelme sözü verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!