Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Gizemli Hayırsever Bu Sefer Sarayköy’de Ortaya Çıktı

Gizemli Hayırsever Bu Sefer Sarayköy’de Ortaya Çıktı
Denizli'de zaman zaman ortaya çıkan gizemli hayırsever bakkallara giderek vatandaşların borçlarını ödüyor. Bunun bir örneği Sarayköy ilçesinde yaşandı. Markete giren hayırsever veresiye defterindeki tüm borcu kapattı.

Denizli’nin bir çok ilçesinde ortaya çıkan hayırseverlerin son örneği Sarayköy ilçesinde görüldü. Sarayköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Paşalıoğlu büfeye gelen ismini açıklamayan bir kişi veresiye defterindeki borcun bir kısmını ödedi.

Daha önce veresiye defteri borcu olarak olmasa da farklı şekilde insanların yardımlaşmasına vesile olan şimdi bakkal eskiden din görevlisi olan Mustafa Paşalıoğlu’nun bakkalındaki veresiye defterindeki borcun bir kısmı hayırsever tarafından kapatıldı. Sarayköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde oturduğu öğrenilen ve isminin açıklamayan hayırsever bakkala gelip 1100 lira vererek defterdeki borcun bir kısmını kapattı. Ayrıca ihtiyaç sahiplerine verilmesi içinde bir miktar nakit para bırakarak bakkaldan ayrıldı. Paşalıoğlu” Hayır severi normalde tanıyoruz ama ismini vermek istemedi, geldi defterin bir kısmını kapattı birazda dağıtılması için nakit para bıraktı. Allah hayrını kabul etsin” dedi

 

sarayköy veresiye borcu

100’E YAKIN AİLEYE ERZAK YARDIMI

Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Paşalıoğlu büfe aynı zamanda farklı zamanlarda yine ismini vermeyen hayırseverlerin uğrak adresi olmaya da devam ediyor. Şuana kadar hayırseverlerin isteği üzerine yüze yakın aileye erzak yardımı ulaştığını söyleyen Paşalıoğlu” Ramazan ayı başladığından bu zamana kadar hayırseverlerimiz geliyor bir ailenin ihtiyacı olacak temel ihtiyaçlardan oluşan 125 Liralık paketlerimiz var onlardan hazırlatıyor bizlerde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz, şuana kadar yaklaşık 100’e yakın aileye bu yardımları hayırları ulaştırdık. Ben kısa bir süre hastaneye gittim 9 gün kaldım yoksa bu yardımlar daha çok olacaktı ama Allah razı olsun ben gelir gelmez yine hayırseverlerimiz gelmeye başladı tekrar, mesela bugün 25 aileye daha yardım götüreceğiz ”dedi. Şuana kadar erzak yardımlarının tutarının 12 Bin lirayı geçtiğini söyleyen Paşalıoğlu,  Ramazan ayı boyunca hayırseverlerin yardımlarıyla erzak dağıtımına  devam edeceklerini ifade etti.

sarayköy veresiye borcu

Ayrıca mahallede ihtiyaç sahibi aileleri çok iyi tanıdığı için hayırseverlerin gelip kendisine dağıtması için nakit yardım parası bıraktığını söyleyen Paşalıoğlu” O tür yardımları fitre zekat gibi topluyorum. Şuana kadar o miktarda 3 bin lirayı geçti. Daha sonra bayrama yakın özellikle çocuklara vermemi istiyorlar onları da gelen ihtiyaç sahibi tanıdığım çocuklarımıza ve ailelerimize dağıtıyorum” dedi

kaynak saraykoy.com

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!