Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Güzel Bir Cilt İçin Revine ve Kullanıcı Yorumları

Güzel Bir Cilt İçin Revine ve Kullanıcı Yorumları

Herkesin canını sıkan yüz kırışıklıklarını önlemek ve kalıcı bir etki yaratmak için kozmetik üretimi Revine isimli yeni ürünü piyasaya sundu.

Cildin yapısını yenileyen Revine hemen fark edilen etkilerini ilk kullanımdan itibaren gösteriyor. Bu gibi tanıtıcı cümleler pek çok kozmetik ürün hakkında söylenmiştir. Ama kullanıcılar söz konusu ürünlerin farkını reklamcılardan çok daha iyi bilirler. Onlar lafa değil, sonuca bakıyorlar. Kullanıcılar zamanın moral bozan karşı konulmaz etkilerini azaltmada ve yüz kırışıklarını önlemede şimdi revine liftingstick bakım ürününe güveniyorlar.

Neden Revine farklıdır sorusunun yanıtı ise basitçe açıklanacak biyolojik kavramlarda gizlidir. Cildimiz çevresel koşulların yıpratıcı etkilerine sürekli açıktır, bunlar dıştan gelen etkilerdir. Aynı zamanda yüzümüz dünyada söz geçmeyen tek kavram olan zamanın yıpratıcı etkilerini de çizgilenmeler ve kırışıklıkar şeklinde yansıtmaktadır ki bunlar da içten gelen etkilerdir. Sonuçta cildimiz yapısını oluşturan bazı maddeleri kaybetmekte, sarkmakta ve yaşlanmaktadır. Peptit adı verilen, vücudumuzun temel yapı taşlarından olan proteinleri oluşturan uzun aminoasit zincirlerini  vekolajen olarak tanımlanan cilt ve kaslardaki bağ dokusu proteinini işin burasında hatırlamaktayız. Dermatolog olarak geçen cilt uzmanları cildin kaybettiği bu bileşikleri yerine koyun, cildin yenilenmesi ve yeniden canlanması için ona destek olun diyor. Yüze ve boyuna uygulanan peptit içerikli kozmetik ürünler yıpranıp çöken giden cildimizin direnmesi sağlıyor. Kozmetik üretimi peptit moleküllerini mucize kabul ediyor. Cilt onlar sayesinde kaybettiklerini geri kazanıyor. Revine stick formundaki krem özel formülü sayesinde hayatımıza böylece giriyor. Yapısında 16 çeşit peptit(aminoasit molekülleri) taşıyan Revine aynı zamanda bitkisel plasenta ile de zenginleştirilmiştir. Bitkisel plasenta insanların hormon yapısına fazla geldiği anlaşılan hayvansal içerikli plasentaların yerine kozmetik ürünlerde kullanılmaya başlandı. Bitkilerde bulunan protein bakımından çok faydalı sıvıları anlatan bitkisel plasenta (bitkisel aktifler) özellikle hücrelerin kendini yenileme zamanı olan gece boyunca da etkisini sürdürüyor.

Revine stick tüm bu kozmetik gerçekler ışığında hazırlanmış ve cildine özen gösteren herkesin, kadın erkek farkı olmaksızın kullanımına sunulmuştur. Çubuk şeklinde bir üründür, kullanımı normal krem kutuları veya tüplerinden farklıdır. Gece yatmadan önce yüzün temizlenmesi, sonra Revine Stick’in alt tarafındaki bölümü sağa çevirerek açacağınız çubuk kremin özel uygulama başlığı ile yüze ve boyun kısmına  sürülmesi yeterli olacaktır. Sürdükten sonra yıkamayın, bırakın cildiniz gece boyunca Revine içindeki aktif maddeleri içine çeksin. Revine stick satın alarak sizde bu ürünün yaşlanma karşıtı formülünden yararlanabilirsiniz.

Bir adet Revine Stick bir ay boyunca kullanılabilir. Ama bu sürenin dolmasını beklemeden cildinizdeki canlanmayı çok önceden fark edeceksiniz. Cildinizin doğal yapısı adeta yeniden ayağa kalkmaktadır. Bu yüzden bu güvenilir kozmetik ürün aynı zamanda Revine liftingstickderinin yapısını kaldırıcı çubuk olarak da isimlendirilmektedir. Ama şüphesiz en güzel tanımlamalardan biri cildi gençleştiren krem olacaktır.  Zamanın yüzünüzdeki etkilerini onunla azaltabilirsiniz.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!