3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Hayat Boyu Öğrenme Her Yaşta İnsanın Eğitimin İçerisinde Olmasıdır

Hayat Boyu Öğrenme Her Yaşta İnsanın Eğitimin İçerisinde Olmasıdır
2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz başkanlığında yapılan toplantıya, il genelindeki halk eğitim müdürleri, daire müdürleri ve temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasında “2019-2020 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği toplantımıza hoşgeldiniz. Eğitimciler olarak esas hedefimiz çocuklarımızın, halkımızın ve bütün toplumun bireyler nezdinde en iyi şekilde eğitim almasıdır. Hayat Boyu Öğrenmenin içeriğini tüm alt başlıklarıyla beraber 2023 Vizyon Belgemiz doğrultusunda hedeflerimize ilerliyoruz. Hedeflerimize ulşamak için de Denizli olarak sivil toplum kuruluşları ve yerel yöneticilerimizle sağlayacağımız iş birlikleri bizler için çok değerli olacaktır. Aynı duyguya ve aynı heyecana ortak olduğumuz iş birlikleri sayesinde projeleri hayata geçirebildiğimiz takdirde Hayat Boyu Öğrenme de zirveye ulaşmış oluruz.Hayat Boyu Öğrenme demek yalnızca okul kademelerinden ibaret değildir. Hayat boyu öğrenme toplumun hepsinin eğitimi demektir. Sizlerle birlikte dur durak bilmeden sahanın her yerinde en güncel konularda kurslar açacağız.Yılsonunda yıl boyunca yaptığımız faaliyetleri görüyor ve değerlendiriyoruz. Yılsonu sergilerinin göz kamaştırdığını içtenlikle söylemeliyim. Şu ana kadar yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Sahip olduğumuz bu genç ve çalışkan kadromuzla enerjisi yüksek dinamik kurumlarımız var. Toplantımıza katılan herkese teşekkürediyorum” dedi.

 

Toplantı sonunda komisyon tarafından;

1-İhtiyaç ve talepler doğrultusunda mesleki, sosyal ve kültürel alanda kursların düzenlenmesine devam edilmesine,

2-İşkur başta olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde açılmış olan kurslara yenilerinin eklenmesi ve bölge halkının söz konusu kurslara yönlendirme ve teşvik edilmesine

3- Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi kurslarının tüm öğrenci ve velilere verilecek şekilde devam etmesine

4- Hayat Boyu Öğrenme Kültürünün geliştirilmesine yönelik farkındalık çalışmaları yapılmasına devam edilmesine

5-Aile eğitimi kurslarına daha fazla yer verilmesine

6- Hayat Boyu Öğrenme kapsamında AB Projeleri hazırlanması, hareketliliğin arttırılmasına yönelik çalışmalara devam edilmesine karar verildi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!