3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Hayatını oğluna adadı! 43 yıldır engelli oğluna bebek gibi bakıyor

Denizli’de 68 yaşındaki anne, doğum sırasında yaşadığı sıkıntı sonrası engelli doğan ve yatağa bağımlı yaşayan Serdar Eren’e adadı. 43 yıldır bedensel ve zihinsel engelli oğluna bebek gibi bakan anne Eşe Eren, “Tek isteğim Serdar’ımın daha sağlıklı daha güzel bir evde yaşaması. Yarası beresi yok ama ben yaşlıyım yataktan kaldırmak zorlaşıyor. Kendi hareket eden bir yatak ile daha sağlıklı bir evim olsa yeter” dedi.

Çivril’de beş çocuk annesi Eşe Eren hayatını, doğum sırasında yaşadığı zorluk sonrası engelli doğan ve yatağa bağımlı yaşayan oğlu Serdar Eren’e adadı. 43 yıldır oğluna bebek gibi bakan anne Eşe Eren, fedakarlığı ile görenleri duygulandırıyor. Yemesinden içmesine kadar oğlunun her şeyiyle ilgilenen Eşe Eren “o benim 43 yaşındaki bebeğim. Ellerimle yemeğini yedirir suyunu içiririm, üstünü başını değiştirir sohbet ederim. 4 çocuğum daha var ama ben ömrümü ona adadım. Serdar’ım benim canım, her şeyim” dedi.

EN BÜYÜK EĞLENCESİ PENCEREDEN DIŞARIYA BAKMAK

Oğlunun yataktan dahi kalkamadığını belirten Eşe Eren, “serdar tek başına sağından soluna dahi dönemez. Sadece tuvaleti geldiğinde ya da susadığında ses çıkarır onu sadece ben anlarım. En sevdiği şey yatağının kenarındaki pencereden yola bakmak, gelen geçenleri izlemek onu çok mutlu ediyor. Sabah uyandıktan sonra yemeğini yedirir sonra pencereye doğru kaldırım. Evin işlerini görür, hemen yanına gelir sohbet ederim. O benim, ben onun can yoldaşı. Allah ikimizin canını birlikte alsın ben onsuz ne yaparım.” dedi.

Hayatını oğluna adadı! 43 yıldır engelli oğluna bebek gibi bakıyor

43 YILDIR YATAĞA BAĞIMLI

Doğum esnasında yaşana bir sorundan dolayı oğlunun yatağa mahkum kaldığını belirten Anne Eşe Eren, “Çivril Devlet hastanesinde doğum sırasında bir sorun oldu. Oğlumun beynine oksijen gitmediğini söylediler. Doğumdan sonra beden ve zihin gelişimi normal ilerlemedi. Uşak Devlet Hastanesine gittik, defalarca tedavi ve muayene olduk, yürüyebilir dediler ayaklarından dört yerinden ameliyat oldu ama ayakları da iyi olmadı. 43 yıldır yatağa bağımlı, bende 43 yıldır bebek gibi oğluma bakıyorum” dedi.

Hayatını oğluna adadı! 43 yıldır engelli oğluna bebek gibi bakıyor

TÜM ÇOCUKLARIM KIYMETLİ AMA ONUN YERİ AYRI

Serdar’dan sonra dört çocuğu daha olduğunu belirten anne Eşe Eren “Serdar’dan sonra dört çocuğum daha oldu. Onları da büyüttüm, sevdim, hepsiyle ilgilendim, okuttum, iş güç sahibi yapıp, evlendirdim, hiçbir çocuğumu diğerinden ayırmadım ama Serdar’ımı başka sevdim. Onun yeri ayrı o benim bebeğim” dedi.

TEK ARZUSU DAHA SAĞLIKLI BİR YATAK VE EVDE OĞLU İLE YAŞAMAK

Eşi ve oğlu Serdar ile babasından kalma iki göz odalı evde yaşadıklarını belirten Eşe Eren “hiçbir isteğim eksiğim yok, oğlum yanımda olsun yeter. Yaşlı maaşımız var onla idare oluyoruz. Anamdan babamdan kalma evde yaşıyoruz. Tek isteğim Serdar’ımın daha sağlıklı daha güzel bir evde yaşaması. Yarası beresi yok ama ben yaşlıyım yataktan kaldırmak zorlaşıyor. Kendi hareket eden bir yatak ile daha sağlıklı bir evim olsa yeter” dedi.

Hayatını oğluna adadı! 43 yıldır engelli oğluna bebek gibi bakıyor

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!