3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Honaz Belediyesi Yokuşbaşı Sosyal Tesisi Törenle Açıldı

Honaz Belediyesi Yokuşbaşı Sosyal Tesisi Törenle Açıldı
Honaz Belediyesi Yokuşbaşı Sosyal Tesisi için Honaz’ın Yokuşbaşı Mahallesi’nde açılış töreni düzenlendi.

Honaz Belediyesi’nin Yokuşbaşı Mahallesi’ndeki sosyal tesisi düzenlenen törenle açıldı. Açılışa CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Belediye Meclis Üyeleri, Yokuşbaşı Mahalle Muhtarı Erol Kileci, diğer mahalle muhtarları, Honazlı ve Yokuşbaşılı vatandaşlar katıldı.

“CHP DERMAN BELEDİYECİLİĞİ ÇOK GÜZEL YAPIYOR”

Törende ilk sözü alan CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu “Honaz’da açılışlara devam ediyoruz. Dertlere derman oluyoruz. Ben Honaz Belediye Başkanımız Yüksel Kepenek ve ekibini kutluyorum. CHP derman belediyeciliğini çok iyi yapıyor. Herkes gülsün. Herkes mutlu olsun.  Çocuklar yatağa aç girmesin istiyoruz. Tarımda hayvancılıkla uğraşanlar kazansın istiyoruz.  Bu tesis için tüm enerjisini ve emeğini koyan başta Yüksel Kepenek Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel bir tesis olmuş” dedi.  

“BİZDE FİKİRLER, PROJELER, AÇILIŞLAR BİTMEZ”

Törende konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ilçeye ve mahallelere verdikleri yatırım sözlerini bir bir gerçekleştirdiklerini belirerek "Yokuşbaşı’na bir söz verdik. Şimdi bu sözümüzü tutuyoruz.   Bundan böyle sizler her türlü etkinliklerinizi burada bu modern tesislerde yapacaksanız. Yokuşbaşı bunu hak etti. Maliyetlerin bu kadar arttığı, birçok ihalenin iptal edildiği bir dönemde bunu yapmak kolay değil. Verdiğimiz her sözü tuttuk, tutuyoruz. Tüm sözleri tek tek yerine getireceğiz. Yokuşbaşı’na hayırlı olsun. 19 Aralık’ta karlı bir günde attık temelimizi. Şimdi açılışını yapıyoruz. Bu tesis büyük ihtiyaçlara cevap verecek. Güzel ve üzüntülü günlerimizi tertemiz bir ortamda idrak edeceğiz. Bu tesisi hep birlikte yaptık. Ayşe Yangın, Elif Konyalıoğlu, Zeynep Zeybekoğlu teyzelerim burayı görmeyi çok istiyorlardı. Vefat ettiler. Allah rahmet eylesin. Eğer onlar bizi görüyorlarsa diyorum ki ‘Teyzelerim alnımızın akıyla yaptık. Bu tesisi Yokuşbaşı’na kazandırdık. Işıklar içinde uyuyun. Ruhlarınız şad olsun’ Bu gurur hepimizin. Biz birlikte başarıyoruz. Biz sıfır araçlar almıyoruz. Sıfır sosyal tesisler yapıyoruz. Yeni tesislerimiz yolda. Bana sıfır araç mı alırsın, yoksa sıfır tesis mi deseler sıfır tesis derim. Çünkü biz halkın yanındayız, birilerinin yanında değiliz. Halktan alıp halka vermeye devam edeceğiz. Tesisin yapımında gece gündüz çalışan tüm ekibime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Benim güzel bir ekibim var. Yapacağımız her projeyi halkımızla birlikte yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Açılışlarımız, temel atma törenlerimiz sürecek. Bizde fikirler, projeler, açılışlar bitmez” dedi.  

AÇILIŞ KURDELESİ HEP BİRLİKTE KESİLDİ

Yokuşbaşı Mahalle Muhtarı Erol Kileci de açılışta söz alarak başta Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından dualar edildi. Daha sonra katılımcılar, açılış kurdelesini hep birlikte kesti.

 HONAZ BELEDİYESİ YOKUŞBAŞI KAPALI PAZARYERİ VE SOSYAL TESİS PROJESİ

Honaz İlçesi Yokuşbaşı Mahallesi’nde bin 100 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Yokuşbaşı Sosyal Tesis projesi, 650 metrekare kapalı alana sahip. Bu alan içinde Pazaryeri, kahvehane, taziye odası, mutfak ve bir adet iş yeri ve tuvaletler yer alıyor. Sosyal Tesis kapalı alanlarının yanında ise çocuk oyun parkı bulunuyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!