Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Honaz Belediyesinden Üç Haftada Üçüncü Proje Temeli

Honaz Belediyesinden Üç Haftada Üçüncü Proje Temeli
Honaz Belediyesi Yokuşbaşı Sosyal Tesisi için Honaz’ın Yokuşbaşı Mahallesi’nde temel atma töreni düzenlendi. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, yatırımların devam edeceğini belirterek, “2 Haziran’da ki açılışta birlikte olacağız” dedi.

Honaz Belediyesi’nin Yokuşbaşı Mahallesi’ndeki sosyal tesis inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. Açılışa Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Yokuşbaşı Mahalle Muhtarı Erol Kileci, diğer mahalle muhtarları, yüklenici firma yetkilileri, Honazlı ve Yokuşbaşılı vatandaşlar katıldı. Soğuk ve karlı havaya rağmen açılışa katılım yüksek oldu.

“SİZE SELAM GETİRDİM.”

Törende konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ilçeye ve mahallelere verdikleri yatırım sözlerini bir bir gerçekleştirdiklerini belirterek, “ Bu karlı ve soğuk havaya rağmen buradayız. Hep birlikteyiz, Her yeri sevgimizle ısıtmaya devam edeceğiz. Dün Kayserideydim. Sizlere Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’ndan sizlere selam getirdim. Ekrem İmamoğlu yakın zamanda Denizli’ye Honaz’a gelecek, söz verdi” dedi.

“YOKUŞBAŞI HAK ETTİĞİNİ ALDI”

Kepenek sözlerinin devamında “Bizde Yokuşbaşı’na bir söz verdik. Şimdi bu sözümüzü tutuyoruz. Temelini atığımız bu sosyal tesisin inşallah 2 Haziran’da açılışını yapacağız. Bundan böyle sizler her türlü etkinliklerinizi burada bu modern tesislerde yapacaksınız. Yokuşbaşı bunu hak etti. Maliyetlerin bu kadar arttığı, birçok ihalenin iptal edildiği bir dönemde bunu yapmak kolay değil. Planlamamızı biz ve yüklenici firma buna göre yaptık. 2 Haziran’da bu tesis kullanılmaya başlanacak. Verdiğimiz her sözü tuttuk, tutmaya devam ediyoruz. Üç hafta da üçüncü projemizin temelini atıyoruz. Tüm sözleri tek tek yerine getireceğiz. Yokuşbaşı’na hayırlı olsun.” dedi.

Honaz Belediyesinden Üç Haftada Üçüncü Proje Temeli

TEMEL TÖRENLE ATILDI

Konuşmaların ardından kurban kesildi, dualar edildi. Daha sonra katılımcılar, inşat alanına giderek, burada temeli hep birlikte attı. Başkan Kepenek, beraberinde Yokuşbaşı Mahalle Muhtarı Erol Kileci ve mahallenin yaşça en büyük sakinleri ile birlikte butona bastı ve tesis için ilk harç döküldü.

HONAZ BELEDİYESİ YOKUŞBAŞI KAPALI PAZARYERİ VE SOSYAL TESİS PROJESİ

Honaz ilçesi Yokuşbaşı Mahallesi’nde bin 100 metrekare arazi üzerine inşa edilecek Yokuşbaşı Sosyal Tesis Projesi, 650 metrekare kapalı alana sahip olacak. Bu alan içinde pazaryeri, kahvehane, taziye odası, mutfak ve iş yeri ile tuvaletler yer alacak. Sosyal tesis kapalı alanlarının yanında ise çocuk oyun parkı bulunacak.

Honaz Belediyesinden Üç Haftada Üçüncü Proje Temeli

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!