Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Honaz Belediyesi’nin iftar sofrası Kocabaş Mahallesi’nde kuruldu

Honaz Belediyesi’nin iftar sofrası Kocabaş Mahallesi’nde kuruldu
Honaz Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısı ile düzenlenen mahalle iftarlarının ikincisi, Kocabaş Mahallesi’nde verildi.

Kocabaş Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen iftar programına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Honaz Kaymakamı Hamit Genç, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, CHP Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik, İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Osman Çaybaşı, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve Kocabaş Mahallesi sakinleri katıldı.

Binlerce kişinin oruç açtığı iftar programında Başkan Kepenek, masaları tek tek gezerek mahalle sakinleriyle sohbet etti.

“RAMAZAN AYININ RUHUNU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Mahalle iftarları ile Ramazan ayının ruhunu hep birlikte yaşadıklarını belirten Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Geçen hafta Honaz’da birincisini düzenlediğimiz mahalle iftarlarımızın ikincisinde siz değerli Kocabaşlı hemşehrilerimiz ile bir arada olmak çalışma arkadaşlarım ve benim için büyük bir mutluluk ve onur verici. Ramazan ayının ülkemize sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirsin. Ramazan ayında mahalle iftarlarımız sizlerle birlikte devam ediyor. Bu dostluğu, Ramazan ayının o birleştirici ruhunu mahallelerimizde yaşatmaya çalışıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, önümüzdeki hafta Kaklık’ta düzenleyeceğimiz etkinliğimizde de bir arada olmayı diliyorum. Oruçlarınız kabul olsun” dedi.

“BU BİRLİKTELİK HEP SÜRSÜN”

Covid-19 tedbirleri nedeniyle iki yıldır iftar sofralarında bir araya gelemediklerini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, “Uzun bir aradan sonra böyle güzel bir organizasyonda sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizler bu beraberliği, bu dayanışmayı, birlikte olmayı, yan yana durmayı, bu güzel ülkemizde barış içerisinde yaşamayı, ay yıldızlı bayrağın altında omuz omuza olmayı özlemişiz. Bu birliktelik bundan sonra da hep sürsün. Ramazan ayının bütün Kocabaşlı, Honazlı hemşehrilerime hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu güzel ortamın hazırlanmasında emeği olan, sizlerle bizi bir araya getiren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’e de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Davete katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’da kürsüden vatandaşları selamladı.

İftar yemeğinin ardından başlayan Ramazan Eğlencelerinde de Semazen gösterileri, Karagöz Hacivat gölge oyunu, tasavvuf musikisi, aşuk ile maşuk ve kukla gösterileri özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi ile izlendi. Kocabaşlı vatandaşlar, büyük beğeni ile izledikleri eğlenceler için belediye başkanı Yüksel Kepenek’e teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!