3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Honaz’da binler Hasat Sonu Festivalinde coştu

Honaz’da binler Hasat Sonu Festivalinde coştu
Honaz, Hasat Sonu Festivali ile eğlenceye ve müziğe doydu. Honaz Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 46.’sı gerçekleştirilen Hasat Sonu Festivali’nde sanatçılar Selinay, Ozan Ozanca, Dj Poseidon ve Grup Zakkum sahne aldı.

Honaz Belediyesi 46. Geleneksel Hasat Sonu Festivali ilçenin Pınarbaşı Mesirelik Alanı’nda gerçekleştirildi. Festivale İlçe Kaymakam Vekili Ökkeş Furkan Karakurt, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum ile birlikte siyasi parti ilçe başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Honaz’da Festival Coşkusu

Festival Selinay konseri ile başladı. Genç sanatçı söylediği birbirinden güzel pop müzik şarkıları ile izleyicilere güzel zamanlar geçirdi. Genç öğrencilerden kurulu Grup Hay ve yerel klarnet sanatçısı İbrahim Aşağıçay’da festivale renk kattılar. Ardından Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Ozan Ozanca sahne aldı. Sanatçı Ozan Ozanca en sevilen türkülerini festivale katılanlar için seslendirdi. Genç sanatçıların ardından ritimler hızlandı ve Dj Poseidon sahne aldı. Dj Poseidon’un performansı 7’den 70’e herkesi doyasıya eğlendirdi. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Halk Dansları Grubu da yaptığı gösteri ile festivale ayrı bir renk kattı.

Honaz’da Festival Coşkusu

Honaz 46. Geleneksel Hasat Sonu Festivali’nin son konuğu ise ünlü Grup Zakkum oldu. Albümlerinin en güzel şarkılarını seslendiren sanatçılar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar Honazlı ve çevre ilçelerden gelen izleyicileri doyasıya eğlendirdi.

Honaz’da Festival Coşkusu

‘MESİRELİK ALANIMIZDAKİ COŞKU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ’

Festival’de bir konuşma yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; ‘Geleneksel Hasat Sonu Festivallerimize ara vermek durumunda kalmıştık. Pandemi tedbirlerinin ortadan kalkması ile festivalimizi gerçekleştirmeye karar verdik. Bu noktada büyük bir titizlikle sanatçı kadromuzu seçtik ve ortaya adeta müzik şöleni yaşatan bir ekip çıktı. Sevilen şarkıcılardan Selinay, Ozan Ozanca’nın yanı sıra genç öğrencilerimizin oluşturduğu Grup Hay ve İbrahim Aşağıçay kardeşlerimiz ile birlikte hareketli müziklerin ismi Dj Poseidon bizlerle oldu. Festivalin finalinde ise Grup Zakkum bizler oldu. Bu keyifli günde bütün Honazlı hemşehrilerimi ve kentimizin dört bir yanından gelen bütün misafirlerimizi bu güzel mesirelik alanımızda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Sanatçılarımıza ve katılımda bulunan özellikle genç kardeşlerimize çok teşekkür ediyor, yine farklı etkinliklerde bir arada olmayı diliyorum.’ diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!