Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Horoz, Erzurum'da buz kesti! 3-1

Horoz, Erzurum'da buz kesti! 3-1
Ligde 5 maçtır galibiyete hasret kalan Altaş Denizlispor, 41'inci dakikada 10 kişi kalmasına rağmen ikinci yarıda öne geçtiği karşılaşmada BB Erzurumspor'a 3-1 mağlup oldu. Temsilcimizin üç puan hasreti 6 maça çıktı.

 

Spor Toto 1. Lig'de zor günler geçiren, diğer yandan sakat oyuncularının çokluğu ile boğuşan yeşil siyahlılar, en az bir puan hedefi ile gittiği Erzurum'dan eli boş döndü. İlk yarıda Djedje'nin atılmasıyla 10 kişi kalmasına rağmen ikinci yarıda Darri'nin golüyle öne geçen temsilcimiz peş peşe yediği gollerle bir anda 2-1, sonrasında da 3-1 geriye düştü ve mücadeleyi bu skorla kaybetti.

İlk yarıda rakibine nazaran rakip kalede daha etkili görünen taraf Altaş Denizlispor oldu. Veton Tusha ile ileri uçta etkili olmaya çalışan temsilcimiz aradığı golü bir türlü bulamazken ilk yarının son anları oynanırken 41'inci dakikada Djedje rakibine yaptığı hareketin ardından sarı kart gördü. Sinirlerine hakim olamayan ve itirazlarını sürdüren Djedje, hakeme eliyle de temas edince ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İkinci yarı ise ilk yarıya nazaran biraz daha tempolu başladı. Rakip yarı sahada daha çok görünen taraf ev sahibi olsa da golü bulan taraf temsilcimiz oldu. Darri attığı güzel golle skoru 1-0'a getirdi. Ancak gole çabuk yanıt veren BB Eruzurumspor iki dakika sonra skoru 1-1'e getirdi. Bu golden dört dakika sonra ev sahibi ekip bu kez üstünlük golünü buldu. Temsilcimizin gardını düşüren ev sahibi 79'uncu dakikada kaleci Hüseyin Altıntaş'ın büyük hatası ile farkı ikiye çıkardı ve mücadeleyi 3-1 kazandı.

Alınan bu sonucun ardından Altaş Denizlispor 16 puanda ateş hattında kaldı. BB Erzurumspor ise puanını 36 yaparak zirve yürüyüşünü sürdürdü.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk.6 Darri'nin Tusha'ya uzun pasında kaleci Göktuğ son anda kafayla topu taca gönderdi.

Dk.9 Darri'nin sağ kanattan kale çizgisi üzerinden içeri çevirdiği topta savunma son anda araya girdi.

Dk.32 Mustafa'nın pasında orta sahada topu alan Tusha iki rakibini ekarte etti. Ceza sahasına girerken vuruşunu kaleci çeldi.

Dk.37 Emircan'ın pasında Hasek'in sol ayağıyla yaptığı vuruş üstten auta gitti.

Dk.39 Gökhan'ın kaybettiği topu kazanan Novikovas'ın uzaklardan şutunu kaleci Hüseyin iki hamlede kontrol etti.

Dk.48 Hasek'in ceza sahasına attığı uzun topta kaleci ile karşı karşıya pozisyonda Orhan'ın vuruşu kaleci Hüseyin'den döndü.

Dk.58 Erzurumspor'un gol aradığı anlarda topu kapan Altaş Denizlispor savunması topu bekletmeden Darri'ye verdi. Darri yaklaşık 50 metre sürdüğü topa ceza sahası sağ çaprazdan çok sert vurdu ve topu filelere gönderdi. (0-1)

Dk.62 Sağ kanattan kullanılan kornerde Novikovas'ın ortasına ön direkte Aykut kafayı vurdu. Uzak köşeye giden topa kaleci Hüseyin müthiş uzandı.

Dk.60 Orhan'ın sağ kanattan ortasında topu kontrol eden Olanare, Altaş Denizlispor savunmasının ağır kaldığı pozisyonda sol ayağı ile sert vurdu ve topu filelere gönderdi. (1-1)

Dk.64 Sağ kanattan Orhan'ın ortasına Olanare savunmanın arasından ihi yükseldi ve topu köşeden filelere gönderdi. (2-1)

Dk.68 Gökhan'ın kullandığı serbest vuruşa Darri sert vurdu. Top üstten auta gitti.

Dk. 72 Mustafa Çeçenoğlu'nun iki rakibini ekarte ettikten sonra ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşu kaleci iki hamlede kontrol etti.

Dk.77 Mücahid'in çok uzaklardan şutu kale direğinin hemen yanından auta gitti.

Dk.79 Kaleci Hüseyin kendi kontrolünde top auta gidecekken Orhan araya girerek kale alanına çevirdi. Oltan topu boş kaleye gönderdi. (3-1)


STAD: Erzurum Kazım Karabekir 

HAKEMLER: Furkan Aksuoğlu, Murat Şener, Özcan Sultanoğlu

BB ERZURUMSPOR: Göktuğ Bakırbaş, Orhan Ovacıklı (Dk.81 Mikhail Rosheuvel), Aykut Demir, Gökhan Kardeş, Ufuk Budak (Dk.74 Mücahid Albayrak), Estrela, Martin Hasek, Arvydas Novikovas, Herolind Shala (Dk.46 Oltan Karakullukçu), Emircan Altıntaş (Dk.88 Ahmet Canbaz), Aaron Olanare(Dk.87 Alican Özfesli)

ALTAŞ DENİZLİSPOR: Hüseyin Altıntaş, Emre Sağlık (Dk.66 Özer Özdemir), Hakan Çinemre, Leo Schwechlen, Gökhan Süzen, Dja Djedje, Muhammed Gönülaçar, Bünyamin Balat (Dk.76 İlhan Depe), Mustafa Çeçenoğlu, Brahim Darri, Veton Tusha (Dk.59 Erdal Akdarı)

GOLLER: Dk.58 Brahim Darri (Altaş Denizlispor) Dk.60, 64 Aaron Olanare, Dk.79 Oltan Karakullukçu (BB Erzurumspor)

SARI KARTLAR: Dk.41 Dja Djedje, Dk.61 Mustafa Çeçenoğlu (Altaş Denizlispor), Dk.51 Aaron Olanare, Dk.66 Estrela (BB Erzurumspor)

KIRMIZI KART: Dk.41 Dja Djedje (Altaş Denizlispor)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!