Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

HOROZ'A LİDER KURŞUNU!

HOROZ'A LİDER KURŞUNU!

Spor Toto 1. Lig'de zor günler geçiren yeşil siyahlılar, en az bir puan hedefiyle çıktığı Ümraniyespor karşısında da umduğunu bulamadı. Üretkenlikten uzak bir futbol oynayan Horoz, rakibine ilk yarıda yediği tek golle teslim oldu.

Mücadele iki takımın da kontrollü futboluyla başladı. Ancak rakip yarı sahada daha çok görünen taraf konuk ekip Ümraniyespor oldu. Dakikalar 21'i gösterirken kullanılan köşe vuruşunda golü bulan taraf Ümraniyespor oldu ve skor 1-0'a geldi. Golden sonra da net fırsatlardan yararlanamayan taraf Ümraniyespor oldu ve taraflar soyunma odasına 1-0'lık skorla gitti.

İkinci yarıda ise çok fazla vites yükseltmeyen Ümraniyespor oyunu rolantiye aldı. Teknik Direktör Fatih Tekke ikinci yarıya kaleci Hüseyin Altıntaş, Veton Tusha ve Muhammed Gönülaçar'ı aldı. Temsilcimiz ikinci yarıda topa daha fazla sahip olsa da pozisyon üretmekte güçlük çekti. Mücadele 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamladı. 

Alınan bu sonucun ardından son 4 maçında 3'üncü mağlubiyetini alan Altaş Denizlispor, 16 puanla 18'inci sırada kaldı. Ümraniyespor ise puanını 36 yaparak zirveye kuruldu.

Tribünlerden tepki

Mücadelenin ikinci yarısında yeşil siyahlı taraftarlar başta futbolcular olmak üzere Gatih Tekke ve yönetime yoğun tepki gösterdi. Tepkilerden en çok nasibini alan ise isteksiz bir görüntü sergileyen Mustafa Çeçenoğlu oldu. Mustafa yaptığı hatalı paslar, top kayıpları ve vasat futbolu ile takımın en kötüsü olarak dikkat çekti. Ayakta kalan tek isim ise Bursaspor maçının yıldızı olan Brahim Darri oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk.4 Gelişen Ümraniyespor atağında sağ kanatta topla buluşan Emre'nin ceza sahası içine yaptığı ortaya gelişine vuran Onur'un şutu az farkla üstten auta gitti.

Dk.21 Kartal Kayra'nın kullandığı köşe vuruşunda savunmanın arasından topa iyi yükselen Mrsic kafayla topu ağlara gönderdi. (0-1)

Dk.24 Altaş Denizlispor savunmasında topu kafayla kaleciye göndermek isteyen Schwechlen'in pası kısa düştü. Bammou boş kaleye vurdu. Top üst direkten döndü. Dönen topa Camara vurdu, topu çizgi üstünde Hakan kafayla uzaklaştırdı.

Dk.35 Camara'nın sol kanattan getirdiği ve içeri çevirdiği topa Schwechlen müdahale etti. Topu önünde bulan Mrsic gelişine vurdu, top yandan auta gitti.

Dk.65 Mustafa'nın ceza sahasına havadan yaptığı ortada uygun pozisyondaki Özer'in vuruşu üstten auta gitti.

Dk.73 Oğun ortasında Camara'nın uygun pozisyonda kafa vuruşunu kaleci Hüseyin kornere çeldi.

Dk.75 Faruk Can'ın sol kanattan içeri çevirdiği topu alan Yusuf Emre sert vurdu, top yandan auta gitti.

Dk.81 Djedje'nin ceza sahası dışından sert vuruşu farklı şekilde auta gitti. Serhat KÖSE

STAD: Denizli Atatürk

HAKEMLER: Bülent Birincioğlu, Mehmet Şengül, Bersan Duran

ALTAŞ DENİZLİSPOR: Stachowiak Dk.46 Hüseyin), Hakan, Asım (Dk.46 Muhammed), Mustafa, Özer (Dk.77 Emre), Bekir (Dk.46 Tusha), Schwechlen, Bünyamin (Dk.84 Erdal), Gökhan, Darri, Djedje

ÜMRANİYESPOR: Orkun, Alim, Camara, Bammou (Dk.90+4 Kehinde), Onur (Dk.84 Del Valle), Emre (Dk.90+4 Tahsin), Oğuz, Mrsic (Dk.65 Yusuf), Kartal Kayra, Glumac, Faruk Can

GOL: Dk.21 Mrsic (Ümraniyespor)

SARI KARTLAR: Dk.45+1 Gökhan (Altaş Denizlispor), Dk.56 Faruk Can, Dk.57 Oğuz (Ümraniyespor)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!