Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Horoz'dan süper geri dönüş 2 - 1

Horoz'dan süper geri dönüş 2 - 1
Yeni hocası Fatih Tekke ile ilk sınavına çıkan Altaş Denizlispor, ilk yarısında 1-0 geriye düştüğü mücadelede rakibi Keçiörengücü’nü Okan Derici ve Hakan Çinemre’nin kaydettiği gollerle 2-1 yenerek ligde iki maç sonra galip geldi. 

TFF 1. Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Altaş Denizlispor ile Keçiörengücü, Denizli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleye rakibine oranla tutuk başlayan yeşil siyahlılar, 24’üncü dakikada Muharrem’in golüne engel olamadı ve 1-0 geriye düştü. Rakibin net fırsatlarında gole izin veremeyen Polonyalı file bekçisi Adam Stachowiak ilk yarıda farkın artmasının önüne geçti ve taraflar soyunma odasına 1-0’lık skorla gitti. 
İkinci yarıya rakibine oranla daha baskın giren Altaş Denizlispor, Teknik Direktör Fatih Tekke’nin 60’ıncı dakikada yaptığı üç değişiklikle birlikte adeta ayağa kalktı ve bu dakikada oyuna sürdüğü Mayi’nin asisti, Okan Derici’nin şık golüyle 63’üncü dakikada skora denge geldi. Golden sonra biraz frene basan Horoz, pozisyon bulmakta zorlansa da maç içerisinde duran topları etkili kullanan Gökhan Süzen’in serbest vuruşu, Hakan Çinemre’nin güzel kafasıyla 85’inci dakikada 2-1 öne geçti. Golün ardından her iki takım da gol girişimlerinde bulunsa da skor değişmedi ve Altaş Denizlispor, yeni hocası Fatih Tekke ile ilk sınavını üç puanla tamamladı. 
Puanını 14 yapan Altaş Denizlispor, alt sıralardan biraz olsun koparak rahat bir nefes aldı ve maç fazlasıyla 12’nci sıraya yükseldi. Keçiörengücü ise 10 puanda kaldı ve düşme hattında yer almayı sürdürdü. Altaş Denizlispor, bir sonraki maçını 27 Kasım Cumartesi saat 13.30’da deplasmanda İstanbulspor ile oynayacak.

denizlispor

MAÇTAN DAKİKALAR:
Dk.11 Sağ kanattan yapılan ortada uzak direkte Djibrilla'nın yere çarptırarak yaptı sert kafa vuruşu üst ağlarda kaldı.
Dk.13 Sağ kanatta topla buluşan İlhan Depe içeriye sokuldu ve sol ayakla sert vurdu. Top az farkla auta gitti.
Dk.18 Djibrilla'nın sol kanattan getirdiği topu içeri çevirmesi sonrası topla buluşan Eze topu kontrol edip sol ayakla vurdu. Kaleci Stachowiak son anda topu kornere çeldi.
Dk.24 Muharrem'in sol kanattan havadan yaptığı ortada seken topu önünde bulan Eze vurdu, top kaleci Stachowiak'tan döndü. Dönen topa Hamza vurdu top yavaşça yuvarlanarak ağlara gitti ve Keçiörengücü öne geçti. (0-1)
Dk.29 Kullanılan köşe vuruşunda Hakan Çinemre müsait pozisyonda kafayı vurdu. Top yandan auta gitti.
Dk.35 Djibrilla'nın ceza sahasına girerken yaptığı sert şutu Stachowiak güçlükle kornere çeldi.
Dk.45 Sağ çaprazdan kullanılan serbest vuruşta Gökhan Süzen kaleye sert gönderdi. Kaleci Hüseyin güçlükle çeldi ve savunma topu uzaklaştırdı. 
Dk.61 Gökhan Süzen ceza sahasına havadan gönderdi. Ömer Şişmanoğlu indirdi. Mustafa Çeçenoğlu'nun şutunu kaleci kornere çeldi.
Dk.63 Sağ kanattan Kevin Mayi ceza sahasının içindeki Okan Derici'ye verdi. Okan'ın sol ayakla düzgün vuruşu yakın direğe çarparak ağlara gitti. (1-1)
Dk.81 Eze'nin sol ayağıyla yaptığı sert şutu Stachowiak kornere çeldi.
Dk.85 Gökhan Süzen'in kullandığı serbest vuruşta Hakan Çinemre kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi. (2-1) Serhat KÖSE
STAD: Denizli Atatürk
HAKEMLER: Mustafa Kürşad Filiz, Mehmet Yıldırım, Ferdi Karadoruk
ALTAŞ DENİZLİSPOR: Adam Stachowiak, Mustafa Çeçenoğlu (Dk.74 Muğdat Çelik), Gökhan Süzen, Hakan Çinemre, Özer Özdemir, Brahim Darri (Dk.60 Kevin Mayi), Ogenyi Onazi (Dk.60 Leo Schweclen), Brice Djedje, İlhan Depe (Dk.60 Okan Derici), Ömer Şişmanoğlu (Dk.90 Muhammet Özkal), Ismail Aissati
KEÇİÖRENGÜCÜ: Hüseyin Yılmaz, Muharrem Cinan, Fatih Solmaz, Mehmet Dingil, Abdulkadir Korkut (Dk.88 Ömer Uzun), Taşkın Çalış, Yaw Ackah (Dk.68 Ali Yavuz Kol), Issa Djibrilla, Ibrahim Olawoyin, Hamza Gür ( Dk.75 Ogün Bayrak), Friday Eze
GOLLER: Dk.24 Hamza Gür (Keçiörengücü), Dk.63 Okan Derici, Dk.85 Hakan Çinemre (Altaş Denizlispor)
SARI KARTLAR: Dk.27 Adam Stachowiak, Dk.54 Ömer Şişmanoğlu, Dk.85 Hakan Çinemre (Altaş Denizlispor), Dk.84 Muharrem Cinan (Keçiörengücü)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!