Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Hücum susuyor, savunma çalışıyor

Hücum susuyor, savunma çalışıyor
Sahasında Keçiörengücü’nü mağlup ederek Tuzlaspor mağlubiyetini unutan Altaş Denizlispor’da , son haftalarda suskun kalan ileri uç hattının yanında savunma ve orta sahadan gelen skor katkısı dikkat çekiyor. 

TFF 1. Lig’de düşme hattındaki rakiplerinden Keçiörengücü’nü ilk yarısını yenik kapattığı mücadelede ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup ederek üst sıralara göz kırpan yeşil siyahlılarda yüzler gülüyor. Her ne kadar son 7 haftada kalesini gole kapatmakta zorlansa da son 5 maçında sadece 1 yenilgi alarak kaybetmeme alışkanlığı kazanan Horoz’da forvet hattının suskun kaldığı maçlarda savunma elemanlarının sürpriz çıkışları ve attığı goller dikkat çekiyor. 
Mayi’den iki gol
Attığı 4 golle takımın en golcü ismi olan tecrübeli forvet Ömer Şişmanoğlu, son 5 maçta rakip fileleri havalandıramazken, bu süreçte taraftarın en çok beklenti içerisinde olduğu futbolcuların başında gelen Gabonlu golcü Kevin Mayi 1 golle Altaş Denizlispor’a katkı verdi. Balıkesirspor ile Denizli’de oynanan mücadelede uzatma anlarının son saniyesinde sahne alan Mayi, skoru 2-1’e getirerek alınan kritik üç puanın mimarı oldu. Mayi, iç sahada oynanan Samsunspor maçında da fileleri havalandırmayı başarmıştı. Gabonlu’nun yeşil siyahlı formayla toplamda iki golü bulunuyor.  
Çinemre farkı
Son 5 haftada takımın attığı 5 golde Mayi dışında üç ismin daha imzası bulunuyor. Bunların arasında en dikkat çekeni ise hiç kuşku yok ki son oynanan Keçiörengücü maçında galibiyeti getiren golü atan Hakan Çinemre. Başarılı savunmacı kazanılan Balıkesirspor maçını da boş geçmemiş ve skoru 1-1’e getiren golü kaydetmişti. 
Sürpriz golcü kaptan Oğuz
Sezon başından bu yana takımın kaptanı olarak sahaya çıkan Oğuz Yılmaz ise savunmadaki başarılı performansının yanı sıra ileri uçta da gol aramaya sürekli devam etti. Bazı maçlarda şanssız bir şekilde direklere takılan ve gol sevinci yaşayamayan deneyimli stoper, Kocaelispor ile iç sahada oynanan maçta takımı yenik durumdayken attığı kritik golle alınan 1 puanın mimarı olmuştu. 
Müthiş sol ayak Okan
Basına verdiği demeçlerde sürekli olarak kaliteli bir takım olduklarını dile getiren ve Altaş Denizlispor rotasyonunun en önemli isimlerinden biri olan Okan Derici ise genel olarak ilk 11’de şans bulamasa da oyuna girdiği mücadelelerde takıma yaptığı etkiyle büyük dikkat çekiyor. Özellikle uzaktan şutları hayli etkili olan başarılı orta saha bunun en güzel örneğini Keçiörengücü maçında gösterdi. Takımı yenik durumdayken attığı şık golle skora denge getiren Okan Derici galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!