Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

İl Emniyet Müdürü Yılmaz, "Denizli'ye hazırlıklı geldim" 

İl Emniyet Müdürü Yılmaz, "Denizli'ye hazırlıklı geldim" 
Gazetecilerle bir araya gelen Denizli İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, kentte yeni şekillendirdiği yönetim anlayışıyla herkese eşit mesafede olacaklarını ve kanunlara uymayanlara taviz vermeyeceklerini  belirtti. 

Denizli İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, kentte görev yapan gazetecilerle Polis Evi'nde bir araya geldi. Toplantıya şube müdürleri, birim amirleri, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Yılmaz, öncelikle basın mensuplarına kendini ve meslek hayatını anlattı. Denizli'ye atanma ve göreve başlama sürecine değinen İl Emniyet Müdürü Yıldız, "Atanma sonrası Denizli'ye gece kendi arabamla geldim, ailemle birlikte polis evine yerleştim. Ertesi gün önce arkadaşlarla toplandık, çalışma tarzımızın nasıl olacağını anlattım. Pazartesi işe başladık, salı günü çalışacağımız arkadaşların listesini sayın valimizin onayına sunduk ve atamalarını yaptık" dedi. 

"ÇİZGİMİZ BELLİ, KANUNLARA UYMAYANA TAVİZ YOK" 
İl Emniyet Müdürü Yıldız, Emniyet Teşkilatı olarak Denizli'de kimseyi ayırt etmeden herkese eşit davranacaklarını ifade ederek, "Polis devletin verdiği yetkiyi sonuna kadar kimsenin dinine, mezhebine, görüşüne ve görünüşüne bakmaksızın kullanmak zorundadır. Görev yapacağımız arkadaşlara bunları söyledik. Bizim çizgimiz budur, devletin kanuna uyan her vatandaşa eşit davranacağız. Bunun dışına çıkanlar hakkında gerekeni yapacağız. Çalışacağımız arkadaşların genelinin çizgisinin bu şekildedir. Bunu dışına çıkmaya çalışanlara karşı da idari ve adli yaptırımları yapacağımızı onlar biliyor, siz de bilin. Bu çizginin dışına çıkan kimseyi korumayacağız" diye konuştu. 

"KATI BİR YÖNETİM ANLAYIŞIM VAR" 
Katı bir yönetim anlayışı olduğunu ve kentteki atamaları yönetim anlayışına göre yaptığını aktaran İl Emniyet Müdürü Yıldız, "Dünya var olduğundan beri suç var, sür üflenene kadar da olacak. Bu bitmez ancak aza indirmek için çalışacağız. Denizli'ye hazırlıklı geldim, kimin ne kadar çalıştığını anlamak için zorlamaya gerek yok. Bu verileri aldım, kendime göre çalışabileceğim bir kadro belirledim. Dışarıdan bir memur getirmedim, yerleri değişen arkadaşların hepsi zaten burada görevliydi. Herkesin bir polisiye tavrı ve yönetim anlayışı var, ben de buna göre arkadaşların yerlerini değiştirdim. Çalışmaya başladık ve verimini de almaya başladık. Kimseyi şahsi garezimden yaptığım garezimden yapmadım, yönetim anlayışıma uyacak arkadaşlarla çalışmak istedim. İşimi iyi yapmaya çalışıyorum, iş konusunda çok katıyım hiç tavizim yok" diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!