Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

İlbade Subaşıoğlu’nun Arkasında

İlbade Subaşıoğlu’nun Arkasında
Mahalle sakinleri toplantıya büyük ilgi gösterdiler…

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, İlbade Mahallesi’ndeki hemşerileri ile bir araya geldi. Coşkuyla karşılanan Subaşıoğlu, “Bizler, sizlerden aldığımız güçle bugüne kadar hiçbir zaman arkamıza bakmadık. Söz konusu Merkezefendiyse, söz konusu Merkezefendi’de proje üretmekse siz değerli hemşerilerimizin desteği ile durmadan yol aldık” dedi. İlbade Mahallesi sakinleri sağladıkları yoğun katılımla “Subaşıoğlu’nun arkasındayız” mesajı verdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor. Subaşıoğlu bu çerçevede İlbade Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ!

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, meclis üyesi adayları ve mahalleliler katıldı. Subaşıoğlu, “Sizler 31 Mart 2014 tarihinde bizlere bir görev verdiniz. Bizleri Merkezefendi Belediye Başkanı olarak seçtiniz. Bizler de 5 yıldır büyük bir koşturmanın içerisindeyiz. Denizli’yle sosyal belediyeciliği, sosyal belediyecilik projelerini ilk defa tanıştıran ilçe Merkezefendi Belediyesi olmuştur. Merkezefendi Belediyesi bu dönem sosyal projeleriyle siz değerli hemşerilerin hizmetinde oldu. Önümüzdeki dönemde de Çanakkale, Bursa, İstanbul gezilerine devam, hediye bisiklete devam, yüzme havuzlarına devam, öğrencilerimize eğitim yardımına devam. Merkezefendi’de durmak yok, yola devam” şeklinde konuştu.

“ARKAMIZA BAKMADIK, HEP ÖNÜMÜZE BAKTIK”

Subaşıoğlu, hız kesmeden yola devam ettiklerini söyleyerek, “Bizler, sizlerden aldığımız güçle bugüne kadar hiçbir zaman arkamıza bakmadık, hep önümüze baktık. Hep emin adımlarla yol yürüdük. Söz konusu Merkezefendi ise, söz konusu Merkezefendi’de proje üretmekse siz değerli hemşerilerimizin desteği ile durmadan yol aldık. Bugüne kadar Merkezefendi Belediyesi olarak belediyemizin arabasını otobana aldık, en sol şeride çıkardık ve 5. vitese aldık. Hız kesmeden yola devam dedik. Allah’ın izniyle önümüzdeki dönemde de çok farklı hizmetlere imza atacağız” dedi.

“YILLARDIR SİZİN BEKLEDİĞİNİZ YATIRIMI YAPTIK”

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, “İlbade mahallemizin ayrı bir hikâyesi var. Buraya defalarca sessiz ve sedasız geldik. Ve dedik ki; ‘İlbade Mahallemize ne yapmalıyız?’  Yıllardır sizin beklediğiniz en önemli yatırımı yaptık. Önce alt yapı tamamlandı. İlbade Mahallemize ben bugüne kadar bundan 5 yıl öncesine kadar hiç müteahhittin girdiğini görmemiştim. Hiç kat karşılığı binanın yapıldığını görmemiştim. Bu dönem içerisinde İlbade Mahallemizin neredeyse tamamı yıkıldı ve tekrar yapıldı. Yeni binalar bitti, alt yapılar bitti. Bu defa biz İlbade Mahallemizin üst yapısını Mehmet Gazi Caddesi’nden Hüdai Oral Caddesine kadar bütün sokaklarıyla birlikte sıfırdan yaptık. Tam 37 yıldır tapu sorunu çözülmeyen şu yanımızdaki kapalı pazaryerini 6 ay içerisinde, Denizli’nin en hızlı yapılan pazaryeri olarak İlbade Mahallesi’ne kazandırdık. Aile Sağlığı Merkezi’ni de İlbade Mahallemize kazandırdık” diye konuştu.

BAŞER, “MAHALLEMİZ ÇOK DAHA GÜZEL HALE GELDİ”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, İlbade’de güzel işler yapıldığını belirterek, “İlbade Mahallemizde hem Denizli Büyükşehir Belediyemiz vasıtasıyla hem de Merkezefendi Belediyemiz vasıtasıyla alt ve üst yapımızı tamamladık. Yollarımız çok güzel hale geldi. Mahallemiz çok daha güzel hale geldi. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde bizler sadece belediye başkanlarını, belediye meclis üyelerini, muhtarları seçmeyeceğiz. Hep birlikte çok kritik bir tercihte bulunacağız. Ya 17 yıldır yaptığımız gibi istikrar sürsün, Türkiye büyüsün diyeceğiz veyahut da belirsizliklere kapı aralayacağız” dedi.

ALTINTAŞ, “DEVLETİMİZİN BEKASI TEMELİNDE CUMHUR İTTİFAKI KURULMUŞTUR”

 

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş ise, “15 Temmuz darbe teşebbüsünden sonra Cumhurbaşkanlığı Başkanlık Sistemine geçilmiş, devletimizin bekasını koruma amacıyla Cumhur İttifakı kurulmuştur. Bu seçimlerde bizler Cumhur İttifakı olarak Belediye Başkan Adayımız Muhammet Subaşıoğlu’nu destekliyoruz” diyerek konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!