Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

İmplant Tedavisi ve Fiyatları

İmplant Tedavisi ve Fiyatları

Dişlerin yapısında oluşan bozukluklar, kırılmalar ve daha farklı açığa çıkan problemler hastaları ciddi anlamda rahatsız etmektedir. Hem estetik anlamda bozukluklara neden olup hem de doğrudan hastaların öz güvüneni düşüren bu diş problemleri için alternatif tedavi yöntemleri geliştirilmiştir. Tkenolojinin gelişim de bu tedavi yöntemlerinin gelişmesinden büyük bir rol oynamıştır. Uzman diş hekimlerinin kullandığı ileri teknoloji ile artık tüm problemler kökten çözüme kavuşturulabilir. Bayraklı diş kiliği hususunda destek almak ve teknolojik tedavi yöntemlerindne yararlanmak için Dent Omega’nın uzman hekim kadrosundan destek alabilirsiniz.

http://www.dentomega.com/bayrakli-ozel-dis-hastanesi/

Diş ve ağız sağlığından özellikle en sık rahatsızlık duyulan konu kaybedilen dişler veyahut kırılmış ve işlevini ytirmiş dişlerdir. Bu sorunlarla yaşamak zorunda değilsiniz. Çünkü geleneksel protez yöntemlerine alternatif olarak geliştirilen implant tedavisi olumlu sonuçlar vermektedir. İmplant; çene kemiğinin içerisine yerleştirilen vidalar olarak diş kökü işlevi görür. Bu vidaların üzerine yerleştirilen protez dişler ise en az kendi dişleriniz kadar gerçekçi ve sağlam durur. Uzun soluklu ve etkili olan implant tedavisinin fiyatları hastaların en merak ettiği konular arasında yer alıyor.

İmplant fiyatları belli başlı faktörlere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Diş yapınıza, çene yapınıza en uygun implantın belirlenmesi ve bunun sonucunda fiyat verilmesi gerekir. Her hastanın farklı bir ağız ve diş yapısı bulunduğu için ne tür implantlar kullanılacağı tedavi sürecinde belirlenerek fiyatlandırılabilir. Titanyum malzemenin kullanıldığı implanların fiyatlar için yine Dent Omega’yı ziyaret ederek detaylı bilgi almanız mümkündür. Ön muayene sonucunda gerekli implant tedavisi için süreç uzman hekim tarafından hastaya aktırılacaktır. Unutulmamalıdır ki; diş sağlığı en önemli konulardan biridir. Çürümüş dişler, kırılmış dişler veya kökünde promlem olan dişler zamanla yayılım göstererek tüm dişlerin bozulmasına neden olabilir. Bunu önlemenin en belirgin yöntemi erken teşhis ve tadavi sürecidir. Aksi halde şlerleyen diş ve ağız sağlığı problemleri zamanla çok daha farklı hastalaıklara da kapı aralayanilir. Tüm bunları Bayraklı diş kliniği olan Dent Omega’dan randevu alarak gidermeniz mümkündür. Hem detaylı bilgi hem de implant fiyatları için klinikle doğrudan iletişim kurabilirsiniz

http://www.dentomega.com/implant-fiyatlari/

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!