Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

İnsanların En Büyük Eğlence Kaynağı Sinema

İnsanların En Büyük Eğlence Kaynağı Sinema

Günümüzde gelişen teknolojiyle birlikte insanların eğlenebilmesini sağlayacak birçok unsur ortaya çıkmış olsa da, yüzyılı aşkın bir süre önce insanlığa hediye edilen ve her geçen gün etkisini daha da arttıran sinema; bu eğlence kaynaklarının başında gelmektedir. Zaman zaman gerilim türündeki filmlerle bizlere diken üstünde bir film deneyimi sunan, zaman zaman amansız bir aksiyon filmiyle adrenalin seviyemizi tavan yaptıran; zaman zaman da bizleri kahkahaya boğan bir komedi filmiyle biz sinemaseverleri eğlendiren filmler, hiç şüphesiz ki hayatlarımızın olmazsa olmazlarındandır. Üstelik bir de son yıllarda büyük artış gösteren online filmlerin hayatımıza girmesi, her an her yerde film izlememizi son derece kolaylaştırmıştır.

Her ne kadar sinema dünyasıyla bugüne dek buluşmuş olan filmlerin her biri üst düzey kalitede olmasa da, izle seçeneğiyle birlikte izleyebileceğimiz birbirinden güzel filmler de piyasada bulunmaktadır. Online film izleme platformlarının öncüsü olan sitemizde bulabileceğiniz binlerce film arasında, her biri sizlere muhteşem dakikalar yaşatacak; birbirinden kaliteli filmler, siz değerli ziyaretçilerimize sunulmaktadır. film izle kalitesiyle birlikte yaşayacağınız film deneyimini de üst düzeye çekecek olan bu yapımlar, hiç şüphesiz ki eğlenmek ve vakit geçirmek isteyenlerin bir numaralı tercihi olacaktır.

Son yirmi yılda büyük bir sıçrama yapan ve şimdilerde eğlence dünyasının en önemli unsurlarından biri haline gelen sinemanın böylesine büyük bir başarı yakalamasının en büyük pay sahiplerinden biri de hiç şüphesiz ki siz değerli sinemaseverlerimizdir. Çünkü her ne kadar başarılı oyuncular, yönetmenler ve filmler bulunsa da tüm bunlar aslında bakıldığında sinemaseverler olmadan bir hiç haline gelmektedir. 80’lerin sonu ve 90’ların başında yaptığı çıkışla birlikte yaklaşık otuz yıldır eğlence sektöründe kazanmış olduğu önemli konumunu halen daha kaybetmemiş olan sinema dünyası, aynı zamanda her geçen gün daha da gelişmektedir. Gerek zaman ilerledikçe ortaya çıkan yaratıcı senaryolar olsun, gerek teknolojinin de gelişmesiyle birlikte kalitesi üst düzeye çıkan görsel efektler olsun; hiç şüphesiz ki günümüzde bakıldığında bizleri en çok eğlendiren şeylerin başında kaliteli bir filmleri izle gelmektedir.

Önce hd film izle, daha sonra da 4k film izle seçeneğiyle siz değerli ziyaretçilerimizle buluşan sinema filmlerinin görüntü kalitesi de; bizlere sunulan film deneyimini arttıran en büyük etkenlerin de başında gelmektedir. Çünkü içerisindeki konu ve oyunculuk her ne kadar iyi olursa olsun bir sinema filmini düşük görüntü kalitesinde izlemek, biz sinemaseverlerin tatsız bir deneyim yaşamasına neden olmaktadır. Ancak online film denildiğinde akla gelen ilk isimlerin başında gelen sitemizde, siz değerli izleyicilerimiz için görüntü kaliteleri birbirinden iyi; binlerce film bulunmaktadır. Sizleri biraz olsun eğlendirebilmek adına sitemiz, her geçen gün daha da gelişmekte ve sizlere her seferinde daha da iyi bir film deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Screamers Serisi

Christian Duguay tarafından yönetilen, 1995 yılında vizyona giren Kanada yapımı bir bilim kurgu gerilim filmi olan Screamers; Philip K. Dick’in 1953 yılında kaleme aldığı kısa öyküsünden beyazperdeye uyarlanmıştır. Distopik bir gelecekte geçen filmde, toplumsal çatışmalar; gerçeklik ve illüzyonların karışıklığını içeren film, neredeyse on yıllık bir geliştirme sürecinden geçmiştir. Çıktığı yıllarda özellikle efektleriyle izleyiciyi kendisine çeken Screamers, aynı zamanda film içerisinde yarattığı gerilimle sinemaseverlerin beğenisini toplamıştır. 2078 yılında Dünya dışı bir gezegende yaşanan enerji problemleri sonucu meydana gelen sorunları anlatan ilk filmin ardından 2009 yılında serinin devam filmi çıkmıştır.

Screamers (1995)

2078 yılında insanlık teknolojide büyük bir çağ atlamış ve Dünya dışı bir gezegen olan Sirius 6b’de dünyanın enerji problemini ortadan kaldırabilecek bir maden keşfetmiştir. Kısa süre içerisinde madenin içerisindeki Berynium isimli maddenin çıkarılabilmesi için bir grup maden işçisi bölgeye gönderilmiştir. Fakat kısa bir çalışmanın ardından Maden İşçileri ve Bilim Adamları Federasyonu, Berynium çıkarmanın ölümcül dozda radyasyon yaydığını ve çevre kirliliğine neden olduğunu fark ederek; maden kolonilerinin bir an önce kapatılmasını teklif etmiştir. Fakat yetkililerin bunu kabul etmemesi, yeni bir soğuk savaşa sebep olacaktır.

Screamers: The Hunging (2009)

Her biri birer ölüm makinesi olan Screamers isimli robotların Sirius 6b gezegeninde bulunan insan yaşamını sona erdirmesinin ardından tam on üç sene geçmiştir. İnsanlığın Berynium maddesi için bir umudu kalmamış ve son zamanlarını yaşamaktadır. Ta ki günün birinde beklenmedik bir olay yaşanana kadar. Nereden geldiği belli olmayan bir sinyal, terk edildiği düşünülen Sirius 6b gezegeninde hala insan yaşamı olup olmadığı sorusunu bilim insanlarının önüne getirmiştir. Zaman kaybetmeden gezegeni kontrol edebilmek için bir araya gelen bir kurtarma timi, neyle karşılaşacaklarını bilmeden Sirius 6b’e doğru yola çıkmıştır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!