Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

İş Uzmanı Mehdi Mobarakeh Hayallerini Takip Ediyor

İş Uzmanı Mehdi Mobarakeh Hayallerini Takip Ediyor

Azim, başarıya ulaşmada zorluk veya gecikmeye rağmen bir şey yapmanın sürekliliğidir.  Bunlar çaresiz zamanlar, özellikle de binyıllar için.  Kişinin hayalini başarmak ve başarılı olmak için azim anahtardır.  Fakat ilham olmadan sessiz bir ölümle ölür.

İranlı işadamı ve yaşam tarzı etkileyicisi Mehdi Mobarakeh, binlerce yıla hayallerini takip etmeleri için ilham vermek isteyen bir kişidir.  Yaşam yolculuğunun kendisi hayranlık duymaya değer bir hikaye.

9 Eylül 1988'de İran'da doğan Mehdi, Türkiye'ye göç etmeden önce 2016'ya kadar İran'da zaman geçirdi.  İşine sıfırdan başladı ve oldukça başarılı bir girişimci oldu.

“İnsanları başarılı olmak için motive etmek ve ilham vermek benim görevim olduğunu düşünüyorum.  Kişinin potansiyeline ulaşmak harikadır.  Ama bunun için sürekli olarak tutkuyu takip etmek gerekiyor.  Pragmatik deneyime sahibim ve bunu başarıyı tatmak için insanlara ilham vermek için paylaşabiliyorum ”diyor Mehdi Mobarakeh.

Deneyimini ve bilgeliğini başkalarıyla paylaşmayı bir hediye olarak görüyor.  Instagram'daki “Şeyh Mehdi” üzerindeki resmi hesabı bir milyondan fazla takipçiye sahip.  Bu, bin yıllık yaşamlarında nasıl bir fark yaratabileceğinin açık bir kanıtıdır.

Başarılı girişimci

Mehdi Mobarakeh İnşaat Mühendisliği mezunudur ve lisede kartografya öğrenmiştir.  Eğitimini tamamladıktan sonra yol ve inşaat inşaat projeleri ile çalışmaya başladı.

Bu bölümün paketi, aynı zamanda yeniden başlamak isteyen bir girişimcinin keskin gözüdür.  Bu ikisi Mehdi'nin başarısının temel direkleri oldu.

“Türkiye'ye taşındığımda, gayrimenkul veithalat-ihracat işlerinde büyük bir potansiyel gördüm.  Kendisini tüm bu sektörlerde kurduğumda Türkiye'deki işadamları arasında başarılı bir isim olarak görülmeye başladım ”dedi.

Bu bölümün paketi, aynı zamanda yeniden başlamak isteyen bir girişimcinin keskin gözüdür.  Bu ikisi Mehdi'nin başarısının temel direkleri oldu.

Hayatındaki dönüm noktası, bir akıl hocası olarak işe başladığında geldi.  Bolluk tecrübesi ile Mehdi başkalarını motive etmek ve yardım etmek istedi.

Çoğu işinde yoğunlaşan günlük hayatından görüntüler yayınlamaya başladı.

“Sosyal medya paylaşımlarıma büyük bir yanıt aldıktan sonra, olumlu ve motivasyonel içerik paylaşmaya başlamaya karar verdim.  Bu düşünce süreci, başkalarının başarılı olmasına yardımcı olmak için içsel bir dürtünün sonucuydu ”diyor Mehdi.

Takipçilerinden gelen ilk tepkiden şükran Mehdi Mobarakeh daha sonra bunu bir alışkanlık haline getirmek istedi.

“Hikayelerimi başkalarıyla paylaşmak için ahlaki bir sorumluluğum olduğunu fark ettim.  Öğrenmelerim, başkalarını etkilemek için pozitifliği ateşleme gücüne sahiptir.  Bu geribildirimden öğrendim.  Şimdi bunu önceliğim olarak görüyorum ”diyor Mehdi.  Yine de, beni büyük bir sevinç ve pozitiflikle dolduruyor, diye ekliyor.

Mehdi MobarakehTaraneh ile evli ve iki çocuk babasıdır.  Türkiye ve Avrupa'nın geri kalanında ofisler açtı.  Şimdi, bu iş uzmanı zamanını esas olarak İran ve Türkiye arasında bölüyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!