Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

İstanbul Evden Eve Nakliyat

İstanbul Evden Eve Nakliyat

İstanbul Evden Eve Nakliyat firması olarak yıllara dayanan tecrübemiz deneyimli hizmet kadromuz profesyonel saha elemanlarımız modern araç filomuz bol ve temiz ambalaj malzemelerimiz ile gerek şehir içi gerekse şehirler arası taşınmalarda tüm müşterilerimizin hizmetindeyiz.Firma Tuzcuoğlu Nakliyat olarak ilk amacımız ve hedefimiz siz sayın müşterilerimize garantili huzurlu sağlıklı bir taşınma hizmeti sunmaktır,bu ilkeli hedefimiz sayesinde binlerce pozitif referanslı müşteri portföyüne sahip olmanın haklı gururunu taşımaktayız.

 

İstanbul Evden Eve Nakliyat firmamız taşınma işine başlarken ilk aşamada evinizde deneyimli güler yüzlü ekspertiz personelimiz ile sizi taşınma süreci hakkında detaylı bilgilendirme yapıp profesyonel iş dağılımını ,eşyaların detaylı demonte ve montaj işini paketleme için ambalaj malzemesi seçimini ve uygun boydaki araç büyüklüğünü belirlemektedir.Tabi ki firmamız bu işlemleri profesyonel taşıyıcı kadromuz ile sırasıyla hızlı ve temiz bir şekilde yerine getirmiş olup diğer nakliye firmaları gibi sözde değil icraatımız ile ön planda olmaktadır.

 

Vizyonumuz gereği modern çağın getirdiği yenilikleri her zaman takip etmek asli görevimizdir. Eğitimli ,deneyimli ofis ve taşıyıcı saha elemanları,bol ve temiz paketleme malzemeleri,modern araç filosu,bina dışı kurulan asansörlü araçlarımız,kameralı sistem güvenliği olan depolarımız ile siz sayın müşterilerimizin taşımacılık alanında her zaman ilk tercihi olmak hedefimizdir.

Tuzcuoğlu nakliyat olarak profesyonel ekip ve taşıma personelinin yanı sıra taşıma esnasında herhangi bir olaya karşı önlem almak adına taşıma günü geçerli bir sigortalama sistemi eşyalara uygulanın. Bunun fiyatı ise gelen ekspertiz şefinin gördüğü eşyalara biçtiği fiyattır. Taşıma sırasında eşyalara herhangi bir zarar geldiğinde bu zararın sigorta şirketi tarafından ödenmesi gerekmektedir.

Sigorta sistemini kapsamayan özel değerli takı, antika, değerli tabla ve değerli tabak, çanak V.B. gizi eşyaları sigorta kapsamamaktadır. Bu gibi eşyalara zara geldiği zaman bizzat firmamız bu zararı üstlenmektedir. Her zaman dediğimiz gibi firmamız için en önemli gaye müşteri memnuniyetidir. Bunun için firmamız elinden gelenin en iyisini yapmaya devam etmektedir. Sizler güvenle taşının diye bizler sizlere 7 / 24 hizmet vermeye devam edeceğiz.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!