Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

İstanbul Uluslararası Evden Eve Nakliyat Hizmeti

İstanbul Uluslararası Evden Eve Nakliyat Hizmeti

İstanbul uluslararası nakliyattaşımacılıkta deneyimli olan isimlerin başında gelir. Firmamız evden eve eşya taşımacılığı, yük ve her türlü emtia nakliyatında kurumsal hizmet sunar. Ofis, fabrika taşımacılığı gibi konularda da uzman destek sunan firmaların ilk sıralarında yer almaktayız. Kısa mesafe taşımacılığı da yapan firmamız, uzak mesafe taşımacılığında deneyimli ve köklü bir geçmişe sahiptir. Taşınma mesafesi uzadıkça eşyaların hasar alma riski de o denli artar. Bu sebeple, eşyaların korunaklı ambalajlar içerisinde taşınması son derece önem taşır. Beyaz eşyalar ile elektronik eşyalar, sarsıntıdan en kolay şekilde etkilenecek olan eşya gruplarıdır. Bu eşyaların hasarsız nakledilmesi için köpüklü ambalajlara sarılması gerekir. Firmamız bu konuda uzman destek sunar. Her taşımacılık öncesinde yeni ve sağlam malzemelerden yapılmış olan koliler kullanılır.

Uluslararası Nakliyatın Zorlukları

Uluslararası evden eve nakliyat hizmeti sunan firmamız, uzak mesafe taşımacılığında deneyimli firmalardandır. Resmi prosedürleri nakliyat öncesinde tamamlayan şirketimiz, bu sayede sınırlarda gereksiz şekilde beklemeden en hızlı şekilde ve rahat şekilde geçiş yapar. Firmamız, taşıma sözleşmesi yaparak, sunacağı tüm hizmetleri yazılı olarak ta taahhüt altına alarak, güven veren işletmelerdendir. Firmamız, taşıma sözleşmesinde taşınacak eşyaların miktar ve ağırlıkları ile cinslerini de ayrıntılı olarak belirtir. Taşıma için sunulan hizmetler ve taşıma ücreti yazılı olarak bu belgede yer alır. Müşterilerimizden taşıma öncesinde aldığımız kaparo da taşıma sözleşmesinde yer alır. Nakliyat firmamızın Ticaret Sicil numarası, açık adresimiz ve unvanımız da taşıma sözleşmesinde yer alan bilgilerdir. Eşya nakliyatında gidilen ülkenin konumuna göre kara, havayolu ya da deniz yolu nakliyatı hizmeti sunulur. Eşyaların hasar almaması için araç içinde sabitlenmesi de önem taşıyan hususlardır. Her türlü detayı önceden düşünen firmamız, dikkatli taşımacılık hizmeti sunar.

Sigortalı Taşımacılık İle Güven Veren Yaklaşımlar

Uluslararası evden eve nakliyat fiyatlarıgidilen ülkenin mesafesine göre değişim gösterir. Eşya miktarı ve taşınmanın yapılacağı yerin yüksekliği fiyatlarımızı etkilemez. En uygun fiyatlı ve kaliteli taşımacılık hizmeti sunulur. Eşyaların nakliyatından önce yapılan yaşam ziyaretleri neticesinde önceden hazırlıklar bitirilir. Hasarsız eşya taşımacılığı için her türlü önlem alınır. Firmamız her önlemi almış olsa bile bir anda olabilecek durumlar için riski tam anlamı ile yok edemez. Böyle kötü sürprizler için yapılacak taşıma sigortası, eşya hasarlarına karşı firmamızın sunduğu güvencelerin başında gelir. Firmamız nakliyat öncesinde eşyaları doğru bedellerle sigortalayarak, olabilecek eşya hasarlarına karşı dürüst yaklaşımlar sergiler. Uzmanlık gerektiren bu iş için eksperlerimiz titiz bir çalışma yapar. Eksper hizmeti ile sigortalama işlemi için ek ücret talep edilmez. Herhangi bir eşyanızda oluşan hasar en kısa sürede ve tam değerinde ödenir. Firmamız, her türlü eşya hasarını ödemeyi taahhüt eden, dürüst ve güvenilir çalışma ilkelerine sahip olan işetmelerdendir.

Rahat Taşımacılık Hizmeti

Taşınma zamanları pek çok kişi için endişeli süreçlerdir. Bunun en önemli nedeni, çevreden duyulan kötü taşınma hikayeleridir. Firmamız, önceden alacağı önlemlerle taşınma gününün rahat ve huzurlu geçmesini sağlar. Kurumsal hizmet gereği, uygun fiyatlı ve uluslararası kalite standartlarına göre nakliyat hizmetimiz sunulur. Yüksek katlardaki yaşam alanları için asansörlü taşıma sistemleri kullanılır. Yüksek katlardan en hızlı ve güvenli şekilde son teknolojiye uyumlu makinelerimiz ile nakliyat sağlanır. Parça eşya taşıma hizmetinde de farklı eşya grupları usulüne uygun şekilde taşınır. Eşyaların güvenli şekilde nakliyesi için firma araçlarımız sık aralıklarla bakımları yapılan araçlardır. Huzurlu ve rahat bir taşınma süreci için https://www.rsluluslararasinakliyat.com/ sitesinden bilgi alınması önerilir.

 

RSL Uluslararası Nakliyat Şirketi

Müşteri Hizmetleri: 444 90 37

GSM No: 0532 445 90 37

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!