3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

İSTANBUL VIP TRANSFER: GÜVENLİ VE LÜKS ARAÇLARIMIZLA YANINIZDAYIZ

İSTANBUL VIP TRANSFER: GÜVENLİ VE LÜKS ARAÇLARIMIZLA YANINIZDAYIZ

VIP transfer çözümlerimize siz değerli müşterilerimize güvenli seyahat fırsatları sunmaktan mutluluk duyuyoruz. İstanbul transfer araçlarımızla, şehir içi ulaşım ihtiyaçlarınızda ve şehirler arası yolculuklarınızda uygun fiyat avantajlarımızdan sizler de yararlanabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı transfer taşımacılığı başta olmak üzere, müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesinin detaylarını bu sayfamızda bulabilirsiniz.

VIP Transfer Nedir?

VIP transfer, kendileri için ayrılmış araçlarla konforlu bir seyahat özgürlüğünü yaşamak isteyenlere, yalnızca VIP taşımacılık için tasarlanmış özel araçlarla verdiğimiz hizmettir.

VIP transfer araçlarımız, eğitim ve lisans belgeleri olan özel şoförlerimiz tarafından kullanılmaktadır. Pandemi tedbirlerine uygun olarak, araç filomuz düzenli olarak temizlenmekte ve her bir bölümü özenle dezenfekte edilmektedir.

Araç filomuzda tek kişilik yolculuklardan 10 kişilik yolculuklara kadar uygun modeller bulunmaktadır. Günümüz VIP transfer taşımacılığının en fazla ilgi gören araç modelleri Mercedes Vito ve Sprinter lüks araçları portföyümüzde yer almaktadır.

Seyahatlerinde yorgunluk hissi yaratmayan konforlu ve lüks araç modellerimizde, televizyon, internet, yayın platformları, elektrikli açılıp kapanan koltuklar, katlanabilir masalar, kahve/çay makineleri, buzdolabı, ses ve ısıtma sistemleri, dezenfektanlar, maskeler gibi birçok özellik bir arada bulunur.

İstanbul transfer, şehir içinde ve dışında, mesafe fark etmeksizin sunduğumuz avantajlı bir hizmettir. Müşterilerimiz rezervasyon saatlerinde istedikleri adresten alınır ve ulaşmak istedikleri adrese hızlı ve güvenli olarak taşınır.

VIP transfer yolculuklarını seçenler, uçak ya da otobüslere vaktinde yetişme veya taksi bulma gibi zahmetlere girmeden, huzurla seyahat ederler.

İstanbul Havalimanı Transfer Nedir?

İstanbul Havalimanı Transferhizmeti lüksaraçlarımızla gerçekleştirdiğimiz en önemli hizmetlerden biridir. Müşterilerimizin konforlu olarak uçuş saatlerine yetişmesi ve uçakla gelen müşterilerimizin havaalanlarından alınması için tercih edilmektedir.

Yeni İstanbul Havalimanı transfer çözümlerimizle, müşterilerimiz kendi araçlarının rahatlığında ve toplu taşıma veya servis kullanmak zorunda kalmadan zamanında uçuşlarına yetişebilmektedir.

İstanbul havalimanı transfer hizmetlerimiz, bir diğer önemli havalimanı olan Sabiha Gökçen yolcu taşımaları için de geçerlidir. Havalimanlarından yolcu karşılamak, zamanında uçağa yetişmek ve gelen misafirlerinize unutulmaz bir şehir turu yaşatmak için İstanbul havalimanı transfer rezervasyonu yaptırabilirsiniz.

VIP transfer rezervasyonu yaparak, tatil dönemleri veya hafta sonları için turistik geziler gerçekleştirebilirsiniz. Sağlığınızı riske atmayarak, kendinize ve sevdiklerinize özel araçlarımızla yolculuk yapmanın ayrıcalığını hissedebilirsiniz.

İstanbul transfer aracı ihtiyaçlarınızda, sektörün öncüsü firmamızdan hemen yerinizi ayırtın ve indirimli fiyatlarımızdan yararlanın.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!