3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

İYİ Parti Çardak’ta Başkan Duru Güven Tazeledi

İYİ Parti Çardak’ta Başkan Duru Güven Tazeledi
Kongre sürecinin başlamasının ardından ilçelerde gerçekleşecek kongrelerin takvimini paylaşan İYİ Parti’nin Denizli’deki ilk sandık durağı Çardak oldu. İlçe binasında yapılan kongrede mevcut Başkan İsa Duru, yeniden göreve seçilerek, güven tazeledi.

İyi Parti Denizli kongrelerinin ilk yapıldığı ilçe Çardak oldu. Bugün Çardak ilçe binasında yapılan kongrede mevcut Başkan İsa Duru, yeniden göreve seçilerek, güven tazeledi. İyi Parti Çardak ilçe kongresi, 26 Ekim (bugün) ilçe binasında gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan İsa Duru, yeniden başkan seçildi. Kongreye İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık ve yönetim kurulu ile ilçe yönetimi katıldı. Kongrede divan oluşturulmasının ardından faaliyet raporu ve çalışma raporu okundu.

“AYNI KARARLILIKLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Gündem oluşturulmasının ardından tek aday olan İsa Duru, İyi Parti Çardak İlçe Başkanlığına yeniden seçildi. “Milletimize hizmet etme amacımız var” diyerek kongrede konuşma yapan İyi Parti Çardak İlçe Başkanı Duru, “Bugüne kadar büyük bir onur ve inançla hizmet ettiğim partime yeniden ilçe başkanı olarak hizmet etme onuruna nail olduk. Dün olduğu gibi bugün de kendimizi değil milletimizi düşünerek bu çetin yolda yürümeye devam edeceğiz. Parti üyelerimizle birlikte bugüne kadar imkansız denilen pek çok işi başardık. Bundan sonra aynı kararlılıkla daha da büyük bir güçle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“KARDEŞLİK DUYGUSU İLE HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”

İlçe kongresinin tamamlamasının ardından açıklama yapan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık kongrenin hayırlı olmasını temenni ederek; “Bugün ilçe kongrelerimizin ilkini Çardak’ta gerçekleştirdik. Biz kimseyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden kardeşlik duygusu ile herkesi kucaklayacağız. Amacımız; seviyeli bir şekilde temiz ve şeffaf siyaset anlayışı partimizi hak ettiği yerlere getirmektir. Kongremize katılan herkese teşekkür ediyor, mevcut Başkanımız İsa Duru ve yönetimine başarılar diliyorum. Bütün kadrolarımızla birlikte iyi ve cesur iktidarın yakın olduğunu görüyoruz. 3. Olağan Kongremizin ilçemize, Denizlimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İsa Duru başkanlığındaki İYİ Parti Çardak İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu: “Ekrem Manav, İsmail Cengizer, Ahmet Ekşi, Nadir Aşkın, Özel Ayna, Ali Tasa, Ali Kılınç, Mustafa Demir, Erdoğan Çatalkaya, Hüsamettin Güneş, İbrahim Özbay, Mehmet Gülhan, Galip Aybar, Muhammet Tekeli, Mükerrem Karakan, Mustafa Gülgün oldu. Yedek listesinde ise; Hüseyin Yıldırım, Halil Şentürk, Mehmet Özçelik, İrfan Akyol, Yasin Kutlubay, Şerife Duru ve Mustafa Demir yer aldı. İl delegeleri ise İsa Duru, Ahmet Eşki, Mükerrem Karakan, İsmail Cengizer, Ali Kılınç ve Hakan Melengiç oldu. Yedek il delegesi listesinde de Ali Tasa ve Muhammet Teke yer aldı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!