3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

İYİ Parti İl Başkanı Akışık: “AK Parti’nin kalesinde 2 amca masama gelerek üye olmak istedi”

İYİ Parti İl Başkanı Akışık: “AK Parti’nin kalesinde 2 amca masama gelerek üye olmak istedi”
İYİ Parti Denizli İl Teşkilatı, Meral Akşener ve genel merkezin talimatıyla haftanın 3 günü sahaya inerek vatandaşlarla buluşuyor. Mimar Sinan Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren İl Başkanı Raziye Akışık,“Vatandaşlarımız İYİ Parti sözünü duyduklarında gözlerinde umut ışığı görüyoruz. Bunun örneği bugün AK Parti’nin en fazla oy aldığı Çameli’de 2 vatandaşımızın masamıza gelerek ‘Partiye üye olmak istiyoruz’ demeleridir”dedi.

İYİ Parti vatandaşlarla olan bağlarını güçlendirmek, sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek adına önemli hamle gerçekleştirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve genel merkezin talimatıyla Denizli’de sokaklara ve ilçelere inen il teşkilatı 1 ay boyunca Salı, Çarşamba ve Cuma günleri vatandaşlarla sahada buluşacak. Programın başlamasıyla bugün Mimar Sinan Caddesi’ne inen İl Başkanı Raziye Akışık, 31 Mart 2019 yerel seçiminde Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ümit Bahtiyar ve partililer esnafları ziyaret etti.

“ORTAK DERT GİRDİ FİYATLARI, BU İKTİDAR GİTMEDEN ÇÖZÜM OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUZ”
İl Başkanı Akışık;“Esnaflar ve çevre ilçelerde çiftçilerle görüşüyoruz. Hepsinin ortak derdi girdi maliyetlerinin çok yüksek olması. Girdilerin artması ürünlerin fiyatlarını arttırıyor. Vatandaş da bundan şikayetçi. Vatandaş da haklı üretici de haklı. Kısır döngü var. Çiftçi yeme para yetiremiyor, hayvanlarını elinden çıkarıyor. Bu iktidar gitmeden bunlara çözüm olacağını düşünmüyoruz. Bu iktidar gidecek”dedi.

AK PARTİ’NİN KALESİNDEN 2 AMCA ÜYE OLMAK İSTEDİ
Vatandaşların İYİ Parti ve Meral Akşener’e ilgisinden bahseden Akışık;“ Vatandaşlarımız İYİ Parti sözünü duyduklarında gözlerinde umut ışığı görüyoruz. O kadar güzel bir teveccüh var ki anlatamam. Bunu sadece merkez için söylemiyorum. Örneğin dün Çameli’deydim.  Çameli neresi AKP’nin kalesi. Dün Çameli’de köy köy mahalle mahalle dolaştım. İlk zamanlarda da dolaşıyorduk. Ama o zaman bir korku, partinin yeni kurulmuşluğu ve ön yargılar vardı. Şimdi öyle değil. Dün iki amcamız masama gelerek üye olmak istediklerini söylediler. Bunu Çameli’de yaşadık. Gerçekten bu algı ve korku kırılmaya başladı. İYİ Parti ve Meral Akşener’e büyük teveccüh var. Sayın Akşener’i kendilerinden biri gibi görüyorlar. Bir abla bir anne bir kardeş gibi görüyorlar.”ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ’NİN DENİZLİ’DEKİ YÜKSELİŞİNİ RAKAMLARLA ANLATTI
Akışık, İYİ Parti’ye olan teveccühün anketlere yansıdığını belirterek, Denizli’nin 30 büyükşehirde ilk sırada olduğunu söyledi. Denizli’de kararsızlar dağıtılmadan yüzde 23, dağıtıldıktan sonra yüzde 26’lık bir oya sahi olduklarını açıkladı. Akışık, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Eylül veya Ekim ayında Denizli’yi ziyaret edeceğini duyurdu.  

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 5
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!