3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

İyi parti pamukkale’de Çobanoğlu yeniden yetki istedi

İyi parti pamukkale’de Çobanoğlu yeniden yetki istedi
İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Avukat Mustafa Çobanoğlu, 9 Şubat’taki ilçe kongresinde tekrar göreve talip olduğunu belirterek, adaylığını açıkladı. Birlik, beraberlik çağrısı yapan Çobanoğlu, “Bizim ayrışmaya, ayrıştırmaya, kavga ve çekişmelere ayıracak vaktimiz yoktur. Bunlarla vakit kaybetmek, böyle yollara tevessül etmek, altını çizerek söylüyorum; davamıza ve bize bel bağlayan, umut besleyen insanımıza ihanettir” dedi.

İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı’nda kongre heyecanı başladı. İlçe Başkanı Avukat Mustafa Çobanoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla 9 Şubat’taki kongrede adaylığı açıkladı.

İYİ Parti il Başkanlığı’ndaki toplantı salonunda yüzlerce partilinin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında İl Başkanı Hasan Akgün de, ev sahibi olarak bulundu.

İYİ Parti’nin Türkiye’nin umudu olarak doğan bir siyasi hareket olduğunu ifade eden Avukat Mustafa Çobanoğlu, “Bugün burada İYİ Parti’nin bir neferi olarak aranızda bulunmanın onurunu yaşıyorum. İYİ ki; yakılan çoban ateşini görmüşüm, İYİ ki; bu memleketin derdiyle dertlenen, Aziz Türk Milleti’nin geleceği için kaygılanan vatansever insanların arasına katılmışım. Geldiğimiz noktada, bu kutlu davaya Denizli’nin en büyük ilçe teşkilatı olan Pamukkale’de ilçe başkanı olarak hizmet etme şerefine eriştiğim için yaşadığım gururu tarif etmem imkansız. Bana, “Siz kimsiniz?” diye soranlara şunu söylüyorum; Biz, bu memlekete hizmet için bir araya gelmiş, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözünü yere düşürmemek için kenetlenmiş “İYİ ve Cesur” insanlarız” dedi.

“TÜRKİYE’NİN İYİ PARTİ’YE İHTİYACI VAR”

İyi, cesur, namuslu, çalışkan ve vatansever olan herkesin İYİ Parti çatısı altında kendisine yer bulabileciğini dile getiren Çobanoğlu, “Türkiye’nin birlik ve beraberliğe, bu koşulları sağlamış, kendi içinde kenetlenebilmiş, dava şuuru ile hizmet için yanıp tutuşan siyasi kadrolara ihtiyacı vardır. Bu kadroların adresi İYİ Parti’dir. Buna zerre kadar şüphemiz yoktur. Borcundan dolayı elektrikleri kesildiği için topluca intihar eden ailelerin, oğluna okul kıyafeti alamadığı için canına kıyan babaların, aç kaldığı için umutsuzluğa kapılıp yaşamına son veren gencecik insanların olduğu, çevresi ateş çemberi haline gelmiş bir Türkiye’de, kimsenin teferruat dahi sayılamayacak gerekçelerle vakit kaybetmeye hakkı olamaz! Hal böyle iken; bizim ayrışmaya, ayrıştırmaya, kavga ve çekişmelere ayıracak vaktimiz yoktur. Bunlarla vakit kaybetmek, böyle yollara tevessül etmek, altını çizerek söylüyorum; davamıza ve bize bel bağlayan, umut besleyen insanımıza ihanettir” diye konuştu.

“AYRIŞTIRICI DEĞİL, BİRLEŞTİRİCİ OLDUM”

İYİ Partililer olarak Türkiye’nin aydınlık geleceğini inşa etmek adına siyaset yapmak için yola çıktıklarını vurgulayan Çobanoğlu, “Pamukkale İlçe Teşkilatı’nın Başkanı olarak hep bu şuurla siyaset yapmaya, kadrolarımızı ve gençlerimizi de bu doğrultuda yönlendirmeye gayret ettim. Hep birleştirici, uzlaştırıcı olmaya özen gösterdim. Çünkü temsil ettiğim makam, şikayet etme, eleştirme, ötekileştirme makamı değil, birleştirme, sorunlara çözüm üretme makamıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şuurla İYİ Parti’ye hizmet etmeye devam edeceğimin bilinmesini isterim” dedi.

“DEMOKRASI ŞÖLENİNE DAVET EDİYORUM”

Pamukkale’de kongre sürecinin başladığını ifade eden Başkan Çobanoğlu, “9 Şubat’ta Pamukkale İlçe Kongremizi gerçekleştireceğiz. Gururla ifade etmek isterim ki; bu kongremizde ilçe yönetimini delegelerimiz seçecek. Delege bazında kongre yapmak için yeterli üye sayısına ulaşmış olmamız, İYİ ve Cesur insanların başlattığı bu hareketin emin adımlarla ilerlediğini, büyüdüğünü gösteriyor. Kongremiz öncesinde 19 Ocak Pazar günü Atalar Mahallesi’ndeki İl Başkanlığı binamızın toplantı salonunda saat 10:00-17:00 saatleri arasında, müracaat eden üyelerimiz arasından seçimle delegelerimizi belirleyeceğiz. Yargıtay onaylı üye listeleri, 4 Ocak 2020 itibariyle, ilçe başkanlığımızda askıya çıkmıştır. Bu vesileyle hepinizi bu demokrasi şölenine davet ediyorum. Ben de, tekrar hizmete ve göreve talip olduğumu buradan ilan ediyor, dava arkadaşlarımın desteğini rica ediyorum. Kongremiz, bir hizmet yarışıdır. Çıkacak sonucun, partimiz, ilçe teşkilatımız, Denizli’miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Burada beni yalnız bırakmadığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!