Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

İYİ Parti'de eski İl Başkanı Raziye Akışık, milletvekili aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti'de eski İl Başkanı Raziye Akışık, milletvekili aday adaylığını açıkladı
İYİ Parti’de önceki dönem İl Başkanı Raziye Akışık, Denizli Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Partisinin il binasında açıklama yapan Akışık, “Güçlü kadınlar güçlü yarınlar sloganıyla yola çıktık. Tarih yazacağız. 14 Mayıs gecesi Büyükşehir Belediyesi önünde hep birlikte zeybek oynayacağız” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi partilerde aday adaylığı açıklamaları sürüyor. Siyasi hareketliliğin yaşandığı partiler arasında yer alan İYİ Parti’de önceki dönem İl Başkanı Raziye Akışık, aday adaylığını açıkladı. Akışık, aday adaylığını partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu.

PARTİ MUTFAĞINDAN GELDİM

Kalabalık destekçi grubuyla basın mensuplarının karşısına çıkan Akışık, “İşçi bir babanın ev hanımı annenin çocuğuyum. Buldan'da dünyaya geldim. Siyasi hayatıma siz iyilerle 25 Ekim 2017’de başladım. Genel başkanımıza olan hayranlığımdan dolayı ben burada amasız fakatsız bir kadın hareketi olarak bu yolda yürümeliyim dedim ve partimizin her türlü kademesinde yer aldım. Mutfaktan geldim. En uzun süre il başkanlığı görevi de bana nasip oldu. Alnımızın akıyla görevimizi icra etti.

VERGİNİN HİZMETE DÖNECEĞİ İKTİDAR 14 MAYIS’TA KURULACAK

Güzel ülkemizin 11 şehrini ve birçok ilçesini yaşanmaz hale getiren büyük depremin 2. ayına girdik. On binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti, evsiz kaldı. Uzuvlarını kaybeden, yaralanan vatandaşlarımız oldu. Allah şifa versin. 2 kere o bölgeye gittim. Elimizde cebimizde ne varsa kardeşlerimizle paylaştık. İstanbul sözleşmesini kaldıran kadını 2. plana iten hükümet neyse ki son günlerini yaşamaktadır. Yaşadığımız ekonomik buhranı da hepimiz görüyoruz. Neyse ki kara bulutların ardından parlayan bereketli yüzünü milletimize göstermek için gün sayan Meral Akşener var. İyi ile kötünün hesaplaşma vakti geldi. Türkiye’de yeniden güzel müreffeh günlerin gelmesine çok az kaldı. Ödediğimiz her kuruş verginin hizmete döneceği iktidar 14 Mayıs’ta kurulacak. Ülkem için taşın altına elimi değil vücudumu koyarken sayın Başbakanımız Meral Akşener’in yolunda ben de varım diyerek milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum. Gür sesimizi mecliste duyurmak için Denizli’nin milletvekili olmaya hazırım. Aileme, partililerime kentime güveniyorum. Desteğinizi her zaman hissediyorum. Allah sizden razı olsun. Partimizin mecliste en yüksek temsilini sağlamak için çalışacağız başaracağız kazanacağız.

BENİM BİR HAYALİM VAR

Denizli hak ettiğinden daha fazla bütçeyi yatırımı hizmeti alacak. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Ne mutlu Türk'üm diyemeyenlere inat Türk kelimesini ağzına alamayanlara inat Ne Mutlu Türk'üm diyene diyorum!. Güçlü kadınlar güçlü yarınlar sloganıyla yola çıktık. Tarih yazacağız. Benim bir ahtım var. 14 Mayıs gecesi Büyükşehir Belediyesi önünde hep birlikte zeybek oynayacağız” dedi.

Akışık’ın konuşması sırasında destekçileri “Topuklu efe” ve “Bir umut doğuyor raziye vekil oluyor” sloganları attı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!