3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

En Kaliteli Alezler Size Özel Fiyatlarla SUVAY’da

En Kaliteli Alezler Size Özel Fiyatlarla SUVAY’da
Yatak odasının olmazsa olmaz tekstil ürünlerinin başında gelen yatak koruyucu alezler SUVAY’da özel fiyatlarla sizi bekliyor.

Sağlığınızı koruyan aynı zamanda yataklarınızın ömrünü uzatan yatak koruyucu alezler gün geçtikçe popüler ev tekstil ürünleri arasında yerini almaya başladı.

SUVAY tarafından satışı yapılan alezler tekstil kenti Denizli’de en kaliteli %100 pamuk ve kapitone kumaşlardan üretiliyor. Fitted model ve lastikli model olmak üzere iki türde üretilen alezlerden en çok yatağı çepeçevre saran fitted alez modelleri rağbet görüyor. 35 cm yüksekliğe kadar tüm yataklarda rahatlıkla kullanılabilen fitted model alezler yatağın altına kadar girdiğinden herhangi bir kayma yapmıyor.

YATAK KORUYUCU ALEZ EBATLARI

70x140 Bebek Alezi

90x190 – 100x200 – 120x200 Tek Kişilik Alez

140x200 – 150x200 – 160x200 Çift Kişilik Alez

180x200 – 200x200 Battal Boy Alez

Sıvı geçirmez alezler ise aşırı terleyenler, altını ıslatma problemi yaşayanlar ve yatakta birşeyler içmekten hoşlanıp yatağını sıvı temasından korumak isteyenlerin tercih ettiği ürünlerin başında gelmektedir.

AVANTAJLI ALEZ FİYATLARI SUVAY’DA

SUVAY kaliteli alezleri avantajlı fiyatlar ile son tüketiciye ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’deki bilinen en büyük pazaryerleri Trendyol, N11, Hepsiburada, Gittigidiyor, ePttAVM ve Amazon gibi sitelerde mağazaları bulunan firmadan güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Dilerseniz firmanın kendi web sitesi olan www.suvay.com.tr yapacağınız alışverişlerde ise eksta indirimlere ve sürpriz hediyelere sahip olabilirsiniz.

SUVAY müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışa sahip olup tüm e-ticaret paltformlarında en yüksek mağaza puanı ve müşteri yorumlarına sahiptir.  

SUVAY ALEZ TRENDYOL’DA

Milyonlarca kullanıcı olan ve Türkiye’nin en büyük pazaryeri Trendyol’da bulunan mağazası üzerinden de SUVAY ürünlerine kolay ulaşım sağlayabilirsiniz. Trendyol kampanyalarını takip ederek en kaliteli alezlere en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.  Trendyol alez !

SUVAY ALEZ N11’DE

N11’de bulunan mağazasında müşterilerine en kaliteli yatak koruyucu alezleri sunana SUVAY tüm pazaryerlerinde müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Her insanın güvendiği ve sevdiği farklı alışveriş platformları olduğunu düşünen firma tüm pazaryerlerinde mağaza açılışlarına devam ediyor. n11 alez!

SUVAY ALEZ

Daha iyi uyku, daha iyi sabahlara yol açar, hedeflerinize odaklanır ve hayallerize ulaşılabilirsiniz. 

https://www.suvay.com.tr

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!