Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

KAMPÜS PLUS GARAGE  - DENİZLİ OTO YIKAMA

KAMPÜS PLUS GARAGE  - DENİZLİ OTO YIKAMA

Denizli oto yıkama, Denizli araç yıkama, Denizli seramik konusunda önce isimlerden biri olan Kampüs Plus Garage müşterilerine kaliteli hizmetin sırrını açıklıyor.  Uzun yıllardır otomotiv sektöründe yer alan firma, araç bakımı ve temizliği konusunda uzmanlaşmış personelleriyle Denizli’nin önde gelen kurumlarından biridir. Araç sahiplerinin en rahatsız oldukları konulardan biri dış yüzeyinin çevre koşulları nedeniyle zarar görmesidir.  Uzun süre toza ve kire maruz kalan araçlar belirli aralıklarla yıkanıp temizlenmediğinde boyası da zarar görmektedir.

Kampüs Plus Garage bu kısımda devreye girerek Denizli oto yıkama hizmetiyle araçların dış yüzeyinin temizlenmesini, boyanın zarar görmesini engelleyerek yeni gibi görünmesini sağlamaktadır. Belirli periyotlarda aracınızı temizletmek sizin açınızdan önemli bir gereksinimdir. Uzun süre temizlenmeyen araçların boyasında kılcal çizikler oluşmaktadır ve aracın cilası kötü etkilenmektedir. Araç boyasında oluşacak çizikleri ve mat rengi Denizli seramik hizmetiyle ortadan kaldırabilirsiniz.

Aracınızın iç ve dış temizliği konusunda hassas biriyseniz Denizli araç yıkama hizmetiyle detaylı bir şekilde aracınızın temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Deneyimli ekipler tarafından ele alınan aracınız iç ve dış temizliğiyle birlikte dış yüzeyindeki boyanın korunmasını sağlayan özel işlemlerle koruma altına alınır. İlk günkü kadar parlak ve temiz görünen otomobilleriniz sizlere yeni bir araç kullanıyormuş hissini verecektir.

Aracınızı uzun yıllar yeni ve canlı bir görünümle kullanmak istiyorsanız belirli aralıklarla oto yıkama yaptırmayı ihmal etmeyiniz…

 

DENİZLİ OTO YIKAMA

Çoğu kişi için araçları epey önemlidir, bakımı ve temizliği konusunda aşırı derece de titizlik göstermektedirler. Ulaşım aracı olmasının yanı sıra bir yaşam alanı olan araçların temizliği sağlığımız açısından da önemli bir husustur.  Denizli oto yıkama, Denizli araç yıkama, Denizli seramik alanlarında hizmet veren merkezlerden biri olan Kampüs Plus Garage sizler adına araçlarınızı ilk günkü kadar temiz hale getirmektedir. 

Çevre koşulları ve hava şartlarından kaynaklı olarak araçlarınız sürekli toza, çamura ve kire maruz kalmaktadır.  Araçlarınızın dış yüzeyi en fazla etkilenen yerlerden biri olup düzenli olarak temizlenmemesi halinde boyası ve cilası kötü etkilenmektedir.  Biriken toz zerrecikleri ve çamur gün geçtikçe çıkmayan lekelere dönüşmekle beraber araç boyasında çiziklerin meydana gelmesine neden olabilir. Severek kullandığınız aracınızın eski görünümünü kaybetmemesi adına düzenli aralıklarla Denizli araç yıkıma, Denizli oto yıkama hizmetlerini kullanmalısınız.

 Kampüs Plus Garage deneyimli  ve uzman ekibiyle araçlarınızın iç ve dış temizliğini üstlenerek, Denizli seramik hizmeti de vermektedir.  Aracınızın dış yüzeyinde oluşan çizikleri seramik kaplama hizmetiyle yok edebilir, araç boyasının dış etkenlerden korunmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede aracınız eskisi kadar parlak ve canlı  bir görünüme kavuşabilir. Oto yıkama, araç yıkama sayesinde aracınız kirli görünümünden kurtularak dezenfekte edilerek sizlere hijyenik bir yaşam alanı sağlar. Tavan döşemesinden koltuk temizliğine kadar detaylı temizlik hizmetiyle aracınız hiç kullanılmamışçasına temiz ve yeni bir halde size teslim edilir…

https://kampusplusgarage.com/

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!