Denizli
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Karaca'dan Flaş Çıkış İtiraz Hakkı Olsa Onlarda İmza Atmaz

Karaca'dan Flaş Çıkış İtiraz Hakkı Olsa Onlarda İmza Atmaz
CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Avukat Gülizar Biçer Karaca, TBMM'ye sunulan ve baroların yapısını değiştirecek olan kanunla ilgili TBMM'de konuştu. Karaca, savunmayı bölen, baroları parçalayan yasa teklifine itiraz etme hakkı olsaydı Cumhur İttifak'ındaki avukat vekillerin bu tasarıya imza atmayacağını söyledi. Karaca, çoklu baro heefinin FETÖ projesi olduğuna bir kez daha dikkat çekti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Avukat Gülizar Biçer Karaca TBMM’de görüşülmekte olan Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun teklifi üzerine konuştu.

 

CUMHUR İTTİFAKI’NDA KENDİLERİNİN İTİRAZ ETME HAKKI OLSAYDI HİÇBİR AVUKAT BU KANUN TEKLİFİNE İMZA ATMAZDI

Konuşmasına görüşülmekte olan kanun teklifindeki düzenlemelerin aykırılıklarına dikkat çekerek başlayan Gülizar Biçer Karaca savunmayı bölen, parçalayan barolara ilişkin kanun teklifi üzerine konuştu.  Barolara ilişkin kanun teklifine herkesin karşı çıkması gerektiğini belirten Avukat Gülizar Biçer Karaca ‘Cumhur İttifakı'nın tüm milletvekilleri, hukukçu milletvekilleri, kendilerinin bireysel olarak itiraz etme hakları olsaydı, hiçbir hukukçunun, hiçbir avukatın vicdanı bu kanun teklifine imza atmaya el vermezdi.’ dedi.

 

ÇOKLU BARO FETÖ PROJESİ!

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Barolara ilişkin kanun teklifini  Bugün Fethullahçı Terör Örgütünün projesi olan, çoklu baro düzenlemesini yani baroları siyasetin ele geçirme projesini, Türkiye Büyük Millet Meclisine Fetullahçı terör örgütüyle aynı menzile birlikte yürüdükleri, örtülü koalisyon yaptıkları dönemde bu Fetullahçı terör örgütünün Türkiye'nin onurlu, şerefli subaylarını derdest etmeye kalktığında Fenerbahçe Orduevinin önünde Fetullahçı terör örgütünün kumpas davasını savunmak için konuşma yapan, aynı zamanda Fetullahçı terör örgütünün yardım ve yataklığı nedeniyle 15 Temmuz sonrasında kapatılan İstanbul Genç Girişimciler Derneğinin üyesi olan bir milletvekilinin TBMM’ye sunmasını ironi olarak değerlendirdi.

 

AVUKATLAR İKTİDARA TABİ DEĞİLDİR

27 yıllık avukat olan Gülizar Biçer Karaca  ‘Avukatlık hem çocukların hem kadınların hem doğanın ve siyasi düşüncesi ne olursa olsun hakkının peşinde koşan her yurttaşın hakkını onurluca savunduğumuz mesleğim’ dedi. ‘ Avukatlar hiçbir zaman o cübbeye düğme dikilmesini kabul etmediler. Avukatlar o cübbenin cepleri olmasını asla kabul etmediler ve bir avukat olarak diyorum ki görevimizi yaparken kimseye, ne müvekkile ne hâkime ne  de iktidara tabiyiz. Biz aşağımızdaki insanların varlığı iddiasında değiliz fakat hiçbir hiyerarşik üst de tanımıyoruz. Avukatlar esir kullanmadı ama hiçbir zaman da efendileri olmadı.’ dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!