Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Karın Germe Operasyonu Nasıl Yapılmaktadır?

Karın Germe Operasyonu Nasıl Yapılmaktadır?

Her geçen gün gelişen teknoloji, ilerleyen tıp çalışmaları sonucunda yayılmaya başlayan karın germe operasyonu bir diğer adıyla abdominoplasti oldukça kolay bir operasyondur. Hem erkek bireylerde hem de kadın bireylerde uygulanan bu operasyon genellikle kadınlar tarafından daha sık tercih edilir. Hamilelik sonrası sarkma bunun en büyük sebebidir. Zorlu hamilelik geçirenler, bebeği çok kilolu olanlar hamilelik sonrası bu operasyonu tercih etmektedirler.

İkiz çocuğa hamileyseniz ve bu sebepten ötürü göbek deliğiniz çıktıysa karın bölgenizde de sarkma varsa bu operasyon tam sizin ihtiyacınız olan operasyondur. Doğum sırasında çok kilo alan kadınların kilo verdikten sonra karın bölgelerinde aşağı doğru bir sarkma meydana gelmektedir. Bu sarkma hem görüntü açısından kişiyi rahatsız eder hem de o kadar kilo verildikten sonra bir onun ağırlığı kalması kişiyi rahatsız eder, aynı durum çok kilolu olup da kilo vermeye karar verip spora başlayan bir kişi için de geçerlidir.

Kişi spora gittikten sonra kas dahi yapsa bu fazla deri karın bölgesinden sarkacak ve o emek boşa gitmiş olacaktır. O görüntü yine kişiyi rahatsız edecektir. Bu sebeple karın germe operasyonu sıkça kullanılan bir yöntem olmuştur ve bu sebepten ötürü yaygınlaşmıştır.

 

Karın Germe Operasyonundan Sonra Yapılmaması Gerekenler

En az otuz kırk en fazla iki üç saat süren bir operasyon sonrası karın bölgenizde bulunan o fazla deri alınır göbek deliğiniz aynı yere geri yerleştirilir ve kısa sürede iyileşirsiniz ama ameliyattan sonra bir hafta kadar bir dinlenme süresi vardır.  İhtiyaçlarınızı kendiniz karşılayabilirsiniz bu bir hafta içerisinde ama temizlik spor iş gibi zor şeylerle uğraşmaya çalışmamalısınız. Oldukça kolay olan bu yöntem hayatınızı daha iyi bir hale getirecektir. Bu operasyon sonrasında hem kendinizi psikolojik olarak iyi hissedersiniz hem de fiziksel olarak daha özgüvenli hissedersiniz.

 

Dudak Dolgusu Yaptırmanın Riski Var Mı?

Dudaklarınız en göz önünde bulunan ve çoğumuzun çok içine dert olan organınızdır. Asimetrik dudağınız varsa, dudaklarınız çok küçükse veya dudaklarınız içe doğruysa bunu on beş – yirmi dakikalık bir operasyonla istediğiniz şekle uygun yaptırabilirsiniz. Son zamanlarda gündemde olan bu küçük operasyonu genellikle kadınlar yaptırsa da erkekler de yaptırabilir. Genellikle asimetrik ya da içe doğru dudaklara sahip olan erkekler bu operasyonu tercih etmektedirler.

Dudak dolgusu bir yerde hayat kurtarıcıdır çünkü yüzümüz ilk izlenim için çok önemlidir ve her konuşmaya başladığınızda insanlar sizi inceler. Eğer dudağınızdan memnun değilseniz dudak dolgusu sizin için kurtarıcı bir yöntemdir. Ağrı eşiğiniz düşükse hiç korkmanıza gerek yok, doktorunuz dolgu işleminden önde uyuşturucu krem veya spreyle o bölgeyi uyuşturabilir ve rahatlıkla dolgu işlemini yapabilir. Dolgu yapıldıktan sonraki bir hafta içerisinde tam oturur ve şeklini alır. Beğenmediğiniz taktirde 5 dakikalık bir işlemle dolguyu yok edebilirsiniz. Dudak dolgusu konusunda yıllardır hizmet veren Op. Dr. Gökhan Haytoğlu sizi istediğiniz dudak ölçülerinize kavuşturacaktır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!