3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Konyalıoğlu Denizli Sanayi Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Konyalıoğlu Denizli Sanayi Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı
Denizli Sanayi Odası Başkan Vekili ve ASKON Demir Çelik Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı İ. Okan Konyalıoğlu, önümüzdeki aylar içinde yapılacak olan Denizli Sanayi Odası yönetimine, ekibiyle birlikte aday olduğunu açıkladı. Konyalıoğlu, “Konyalıoğlu, “Biz kimseden icazet almadık, kimsenin de adamı olarak çıkmadık. Böyle bir hevesimizde yok. Yüksek bir heyecan ve motivasyonumuz vardı. Bu motivasyonla birbirimize olan inancımızdan şehre katacağımız vizyondan kaynaklanıyor” dedi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde gazetecilerle bir araya gelen İ. Okan Konyalıoğlu, Denizli Sanayi Odası Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Her potansiyelden, düşünce yapısından ve sektörden güçlü bir ekiple yola çıktığını belirten Konyalıoğlu, “Bir koltuğa talip olurken, şimdiye kadar olduğu gibi şimdi de kimseden icazet almak gibi bir yaklaşımım olmadı. Öncelikle o koltuğun sorumluluklarını hakkıyla yerine getirip getiremeyeceğime bakarım. DSO Başkanlığı da ekibimin potansiyeline ve geçmiş tecrübelerime dayanarak en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum” dedi.
 
Değişim rüzgarına ayak uydurmalıyız

Dünyada, başta teknolojik olmak üzere, birçok alanda etkili değişim rüzgarlarının estiğini de önemle vurgulayan Konyalıoğlu, “Bu değişim rüzgarına kapılıp savrulmak yerine, bu rüzgarı arkamıza alarak etkili bir vizyonla, Denizlimize ve ülkemize faydalı olmayı hedefliyoruz dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü: “Dünya hızla değişiyor. Özellikle teknoloji, güçlü sermaye kaynakları yaratmaya başladı. Denizlimizde de bu alanda ciddi çalışmalar görülmeye başlandı. Başta tekstil olmak üzere, birçok sektörde dünya ile entegre bir hızla gelişme göstermek durumundayız. Bunun için de gerçekçi projeler oluşturmalı, DTO’nun Teknik Tekstil Projesi gibi oluşmuş olanlara da destek olmalıyız”

Aday olma nedenini açıkladı

Denizli Sanayi Odası Başkanlığı’na ve yönetimine neden talip olduklarını da açıklayan İ. Okan Konyalıoğlu, “Benim çok ciddi STK yönetimi tecrübelerim var. Yaklaşık 15 yıl boyunca, arkadaşlarımla birlikte başarılı ve vizyonel işlere imza attık” dedi. Konyalıoğlu, “Aynı zamanda 4 kuşaktan sanayici bir aileden geliyorum. Sanayicinin derdini, en iyi bilenlerdenim. DSO Başkan Vekili olarak, zaten yönetimsel olarak işin içindeyim. Neden aday olduğuma gelecek olursam? Yaşadığımız ve üreterek kazandığımız bu şehre bu ülkeye karşı sorumluluklarımız var. Bu sorumluluklardan hiçbir zaman kaçmadım. Ben ve aynı düşüncede olan ekip arkadaşlarım da, canı gönülden bu yolculuğa çıkmanın heyecanını yaşıyoruz. Çok şey yapacağımıza inanıyoruz. Diğer türlü, fonksiyonel olamayacağımız hiçbir koltuğa ne ben, ne de ekip arkadaşlarım talip olmayız” diye konuştu.
 
“Kimsenin adamı değiliz”

Konyalıoğlu, “Biz kimseden icazet almadık, kimsenin de adamı olarak çıkmadık. Böyle bir hevesimizde yok. Tabi bütün büyüklerimizin bir oyu var. bize verilir başka yere verilir onu bilemem. Ben ve ekibim hiç kimseyle bir tahakküme, taahhüde yönlendirmesiyle çıkmadık. Yüksek bir heyecan ve motivasyonumuz vardı. Bu motivasyonla birbirimize olan inancımızdan şehre katacağımız vizyondan kaynaklanıyor. Birilerinin, bir cemaatin, bir şehrin, bir ilçenin bir derneğin bir kurumun yapısı olarak gelmiyoruz buraya. Kapsayıcı bir mozaikle geliyoruz. Vizyon peşindeyiz. Destek olursa mutlu oluruz, olmazsa mutsuz olmayız. Bu şekilde çıktık yola” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: İHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!