Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Kredi Kartı Kullanarak USDT Satın Alma: Alıcıların Bilmesi Gereken Her Şey 

Kredi Kartı Kullanarak USDT Satın Alma: Alıcıların Bilmesi Gereken Her Şey 

Tether (veya USDT) popüler bir kripto para birimidir. Finansal işlemleri gerçekleştirmek için Bitcoin blok zincirini kullanır. Bu kripto para birimi bir stablecoin'dir. USDT fiatlara bağlıdır. Euro, ABD doları ve Japon yeni bunlar arasındadır. Cryptocurrency sahipleri cüzdanlarına USDT ekler. Bunları diğer kripto para birimleri karşılığında satın alıyorlar. Kredi kartıyla ödeme seçeneği de var. Cryptocurrency değişim hizmeti https://jidex.io/currency/USDT böyle bir fırsat sağlar. Orada bir kredi kartı ile Tether satın alabilirsiniz. Kredi kartıyla ipi nasıl satın alacağınıza dair bilgi mi arıyorsunuz? Aşağıda bulabilirsiniz.


USDT'yi seçme nedenleri


Tether, büyük harf kullanımı açısından dünyada üçüncü sırada yer almaktadır. Dünyada ticaret hacmi açısından bir ilk oldu. Döviz kuru, ABD doları karşısındaki sabitlemesi nedeniyle sabit kalmaktadır. USDT hisseleri günlük olarak işlem görür. Ortalama olarak, hacmi Bitcoin ticaretinin hacmine neredeyse eşittir. Bazen bu kripto para birimi, günlük işlem hacmi açısından BTC'yi bile atlamayı başarır. Tether, kripto para piyasasında lider bir konuma gelebilir.


Kripto para sahiplerinin USDT'ye dikkat etmelerinin birkaç nedeni vardır. Avantajları özel olarak anılmayı hak ediyor. Aralarında:

  1. Hesap verebilirlik.
  2. Döviz kurunun değişmezliği.
  3. Havale.
  4. Fiat ile değiştirirken sorun yok.
  5. Ücretlerden ve dalgalanmalardan kaçınma yeteneği.

USDT cüzdanının nasıl kullanılacağı hakkında bilmeniz gerekenler nelerdir?


USDT'yi depolamak için ana seçenekler şunlardır:

 

  1. Değiş tokuş. Borsanın yerleşik cüzdanı, e-jeton sahiplerinin madeni paralara anında erişmesine izin verecek. USDT'yi döviz piyasasında riskten korunma veya spekülasyon için bir araç olarak kullanmak istiyorsanız bu önemli olacaktır. Kullanıcıların özel anahtarlarını sitede saklamak, takas cüzdanlarının ayırt edici bir özelliğidir. Bu, borsaların e-coin depolamak için güvenilmez bir araç olduğunu gösteriyor. Gözetim dışı cüzdanlar onlara göre daha güvenilir kabul edilir. Ancak düzenlenmiş birçok borsa, müşterilerin fonlarını bir sigorta depozitosu ile korur. Bu, borsanın kripto para birimlerini depolamak için güvenilir olduğundan emin olmayı mümkün kılar.
  2. Soğuk cüzdan. Bu tür cüzdanlar internet bağlantısı olmadan çalışır. Bu, bozuk paraların hacker saldırılarından güvenilir şekilde korunmasını sağlar. Soğuk cüzdanlar, USDT'yi depolamak için en iyi araç olarak kabul edilmektedir. Ancak cihaza veya özel anahtarlara yetkisiz erişime izin vermekten kaçınmalısınız.
  3. Sıcak cüzdan, e-jeton sahipleri için yalnızca İnternet bağlantısı varsa kullanılabilir. Özel anahtarların yalnızca kullanıcı tarafından saklanmasıyla yerleşik takas cüzdanından farklıdır.

Kredi kartıyla USDT satın almak

Birçok kripto para sahibi, ipin nasıl satılacağını düşünüyor. Ancak kredi kartlarını kullanarak USDT'nin nasıl satın alınacağı sorusu diğer kullanıcıları endişelendiriyor. Birçok kripto para birimi değişim hizmeti böyle bir fırsat sağlar. Kredi kartı ödemesi ile USDT satın alma işlemi zorluk çıkarmaz. Kural olarak, birkaç basit adımdan oluşur:

 

  1. "Alınacak tutar" alanındaki açılır menüden USDT'yi seçin. Bundan sonra, satın almayı planladığınız miktarı girin.
  2. "Gönderilecek Tutar" alanına kart türünü (MasterCard, Visa) belirtin. Ödemeniz gereken tutarın hesaplanması, ilgili oranda otomatik olarak yapılacaktır.
  3. E-cüzdan adresini belirtmeniz gereken satırı doldurun. Bundan sonra, hizmet şartlarını dikkatlice okuyun ve kutuyu işaretleyerek kabul edin. Sonraki adıma geçmeden önce girdiğiniz verileri tekrar okuyun.
  4. Kart numarasını ve kodunu girin. Bu, satın alınan kripto para birimi için ödeme yapmak için yapılmalıdır. Kripto para birimi değişim hizmetlerinin kart bilgilerini yalnızca değişim işlemlerini gerçekleştirmek için kullandığını unutmayın.
  5. E-cüzdanınıza gönderilen USDT makbuzunu kontrol edin. Ayrıca kartınızdan para çekme işlemini de kontrol etmelisiniz. Değiştirme işlemi tamamlandıktan sonra her iki kontrolü de gerçekleştirin. Blok zincirindeki her fon hareketini takip edebilirsiniz.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!