Denizli
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Lezzet tutkusu dev bir başarı hikayesine dönüştü SushiCo üye sayısı 300 bine yaklaştı

Lezzet tutkusu dev bir başarı hikayesine dönüştü SushiCo üye sayısı 300 bine yaklaştı

İş yemeğe gelince herkesin damak zevki farklıdır. Bilirsiniz, aynı yemeği iki kişiye beğendirmek bile epeyce zor bir iştir. Peki düşünebiliyor musunuz, yaklaşık 300 bin kişiye bir restoranı beğendirmek için ne kadar mükemmel olmak gerekir?

 

SushiCo işte bu kadar büyük bir başarıya imza atmayı başardı. Üstelik 1997 yılında kurulduğunda Türkiye’yi tanıştırmaya başladığı lezzetler kimsenin pek aşina olmadığı lezzetlerdi. Çin mutfağından Japon mutfağına ve Tayland mutfağına uzanan bir yelpazede, sayısız Uzakdoğu lezzetini Türkiye’ye SushiCo sevdirdi.

 

Restoranlarının çok beğenilen atmosferi, açık mutfaklarda çalışan Uzakdoğulu şefleri, özenli servisi, baş döndürücü yemekleri ve şık sunumları sayesinde SushiCogünden güne büyüdü ve restoran sayısını hızla artırdı. Franchising sistemiyle bayilik vererek lezzet tutkusunu müthiş bir başarı hikayesine dönüştürdü. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve birçok şehirde en seçkin lokasyonlarda yer alan SushiCo restoranlarının sayısı 36’ya ulaştı. Sadece Türkiye’de değil Kıbrıs, Makedonya ve Kosova şehirlerinde de SushiCo Uzakdoğu lezzetleri sevenlerin gözdesi oldu. Sushi Express de ayrı bir marka olarak bu başarı hikayesinde yerini aldı.

 

Son derece pratik sipariş verme olanaklarından yararlanmak için online abonelik ve SushiCoapp kullananlar ve aynı zamanda restoranlarda avantajlardan yararlanmak için üye olanlarla birlikte bugün SushiCoüyelerinin sayısı 300 bine yaklaştı. Söylemesi kolay, ulaşması çok zor bir sayı. Ve üstelik bu sayı her geçen gün artmaya devam ediyor.

 

SushiCo başarının sırrı, insanlara yenilik sunmak için cesaret... Ve elbette iyi lezzete duyulan tutku! SushiCo menülerinde Sushi, Sashimi, Nigiri, Bento, Edamame, Noodle, Tatlı Ekşi Tavuk, Ördek, Miso, Tofu, Kızartılmış Dondurma gibi Çin yemeği ve Japon yemeği seçenekleri öne çıkıyor. Yüksek kalitede soya sosu, ayrıca alkol ve sake servisi de SushiCo restoranlarının bu kadar beğenilmesinde büyük rol oynuyor. Ekonomik menüler, vejeteryan ve vegan seçenekler de birçok farklı beklentiye seslenerek üye sayısının artmasına katkıda bulunuyor.

 

Bu müthiş lezzetlerin keyfini çıkarmak için dilerseniz en yakın SushiCo restoranına gidebilir, dilerseniz aşağıdaki linklerden sipariş verebilirsiniz. Özel avantajlardan yararlanmak için üye olmayı unutmayın. SushiCo’yu sosyal medyada da takip edebilirsiniz. Yemekleri bir kenara, fotoğrafları bile çok iştah açıcı.

sushico.com.tr

mobil applinki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.done.sushico&hl=tr&gl=US

AppStore: https://apps.apple.com/tr/app/sushico/id448764028?l=tr

Google Play:

Instagram linki: https://www.instagram.com/sushicotr

(vslinkler...)

SushiCo

SushiCo

SushiCo

SushiCo

SushiCo

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!