Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Maç sonrası doğan tezahuratı!

Maç sonrası doğan tezahuratı!
Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan, Denizli Basket’e tribünden destek verdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’inBeylikdüzü Basket İhtisas’ı 88-53 mağlup ettiği maçı tribünde izledi. Maç sonunda taraftarlar ‘Büyük Başkan Şeniz Doğan’ tezahüratları ile Başkan Doğan’ı tribüne çağırdı. Başkan Doğan, tezahüratları karşılıksız bırakmadı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, göreve yoğun bir tempoyla başladı. Hafta sonu molası vermeyen Doğan’ın, cumartesi programı yoğundu.

Vatandaşların yoğun talebi nedeniyle bazı açılışlara katılan Başkan Doğan, etkinliklerin ardından Halk Eğitim’in defilesini ve günün finalinde ise Denizli Basket’in maçını izledi.

Doğan, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket-Beylikdüzü Basket Play-Off karşılaşmasını tribünden takip etti. Büyük bir heyecanın yaşandığı karşılaşmada Başkan Doğan, Denizli Basket’e taraftarlarla birlikte destek verdi. Maç sonunda takımı alkışlayan Doğan teknik heyete ve oyunculara “Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Maç sonunda Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a adeta sevgi seli vardı. ‘Büyük Başkan Şeniz Doğan’ tezahüratları ile tribünleri gezen Başkan Doğan tüm taraftara teşekkür etti.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, PAÜ Spor Yerleşkesi’nde oynanan Play-Off’ların ilk maçında BeylikdüzüBasket’i 88-53 mağlup etti.

BAŞKAN DOĞAN’DAN İKİ AÇILIŞ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bir güzellik merkezinin ve bir bistro cafenin açılış kurdelesini kesti. Başkan Doğan, “Bizler her zaman işletmecilerimizin yanında olacağımızın sözünü verdik. Denizlimize, Merkezefendimize, işletmecilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

“SANATIN VE SANATÇININ DAİMA ARKASINDAYIZ”

Doğan açılışlardan sonra Halk Eğitim Merkezi’nde Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Alanı’nın düzenlemiş olduğu ‘Efsane Moda Tasarım Defilesi ’ne katıldı.

Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen defile renkli görüntülere sahne oldu. Alkışlarla karşılanan Başkan Doğan, defilenin sonunda “Hepiniz hoş geldiniz. Defileyi izledik. Gerçekten çok güzel bir sunumdu. Yarışmacı arkadaşlarımızı ve kazananları tebrik ediyorum. Tabi kadın başkan olunca daha bir ilgiyle izledik. Yerelde de inşallah daha güzel defilelerde birlikte olmak istiyoruz. Biz de okullarımızı bu konuda desteklemek istiyoruz. Bizler her zaman söylediğimiz gibi okullarımızın daima arkasında olacağız. Sanatın ve sanatçının arkasında olacağız. Sizlerle birlikte daha güzel projelerde, daha güzel defilelerde, daha güzel etkinliklerde hep birlikte olacağız. Kazanan arkadaşlarıma hayırlı olsun” diyerek konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!