3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Mavi-beyazlılar şampiyonluk parolasıyla yola çıktı…

Mavi-beyazlılar şampiyonluk parolasıyla yola çıktı…
Bu sezon Denizli 2. Amatör Küme’de şampiyonluk hedefleyen Sofular Gençlik Spor’da kulüp yönetimi yeni sezon öncesi bağış kampanyası başlattı.  Bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan mavi-beyazlılarda Başkan Abdullah Karatay, “ Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Ancak bunu hep birlikte başarabiliriz. Destek bekliyoruz” dedi.

Denizli 2. Amatör Küme’de mücadele edecek Sofular Gençlik Spor’da yeni hazırlıkları erken başladı. Çalışmalarına devam eden mavi-beyazlılar kadrosuna 5 yeni isim kazandırırken, yönetimde saha dışı çalışmalarına hız verdi. Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen mavi-beyazlılarda bağış kampanyası başlatıldı.

“HEDEFİ YÜKSELTTİK, ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUZ”

Geçtiğimiz sezon Denizli 2. Amatör D Grubu’na mücadele eden ve geçiş sezonunda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 yenilgi alan Sofular Gençlik Spor bu sezona iddialı hazırlanıyor.  Hedeflerinin 1. Amatör olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Abdullah Karatay, “ Geçen sezon ilk kez amatör liglerde mücadele etmeye başladık. Bu sezon hedefi biraz daha yükselttik. Yeni sezon çalışmalarına erken başladık. 5 transfer yaptık ve devamı da gelecek. Ancak her kulüpte olduğu gibi, bizde de maddi sıkıntılar oluyor. O yüzden bir bağış kampanyası başlattık. Özellikle Denizl’de yaşayan hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“ DESTEK OLURSA İYİ YERLERE GELECEĞİZ”

Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Sulakcı’da destek beklediklerini ifade etti. Doğan Demircioğlu Sahası’nda yeni sezon hazırlıklarının sürdüğünü kaydeden Sulakcı, “Geçtiğimiz yıl kısıtlı imkanlarla ligde mücadele ettik. Bu sezon hedefi büyültmeye gittik. Bununla birlikte ciddi giderlerimiz oluşmaya başladı. Yeni transferlerimizle iddialı konuma geldiğimizi düşünüyorum. Biraz destek alabilirsek çok daha iyi yerlere geleceğiz. Şampiyon olmak istiyoruz ve herkesi destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURULDU!

Kulüpte sosyal medya hesabından bağış ve destek için hesap numarası paylaştı ve, “Sofularımıza gönül veren tüm hemşerilerimizin SOFULAR GENÇLİKSPOR’a yardımlarınızı bekliyoruz…” ifadelerine yer verildi.

Sofular Gençlik Spor Kulübü Derneği (KUTU)

Akbank Hesabı

Hesap No: 481 - 142368

İban No: TR420004600481888000142368

Bağışlarınızı aşağıdaki hesap numaralarımıza yapabilir, sizde Sofular Gençlikspor’un özlediği günlere geri dönmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!