Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

MCP İl Başkanı Rıza Bayram: "Herkesi Partimize Davet Ediyoruz"

MCP İl Başkanı Rıza Bayram: "Herkesi Partimize Davet Ediyoruz"
Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Denizli'deki kuruluş çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. İl Başkanı Rıza Bayram açıklamasında herkesi partiye davet ederek Milliyetçi Cumhuriyet Partisi'nin politikalarından söz etti.

Denizli'de Milliyetçi Cumhuriyet Partisi gazetecilerle bir araya geldi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılan basın toplantısına İl Başkanı Rıza Bayram, Pamukkale İlçe Başkanı Ramazan Altınay, il ve ilçe yöneticileri katılım sağladı. 
Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Denizli İl Başkanı Rıza Bayram basın açıklamasını yaptı. Açıklamada Başkan Bayram ilk olarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ve 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünü kutladı. İl Başkanı Bayram açıklamasında kendini tanıtarak "Genel Başkanımız Fehmi Hataş öncülüğünde çıktığımız bu zorlu ve kutlu yolda Denizli İl Başkanlığı görevi şahsıma uygun görüldü. 22 Ocak 2021'de atandığım İl Başkanlığı görevini alır almaz hızla  teşkilat çalışmalarımıza başladık.
Ülkemizin yaşadığı zorlu siyasi ve ekonomik sorunlardan kurtulmak için var gücümüz ile başladığımız çalışmalarımızı bizlere omuz veren halkımızın desteği ile güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda da Pamukkale İlçe teşkilatını kurduk ve Başkanımız Ramazan Altınay'ı İlçe Başkanı olarak atadık. Diğer ilçelerimizde Başkanlarımızı ve yöneticilerimizi belirlemek için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Ayrıca kadın ve gençlik kollarımızda da teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
 

"Geleceği İnşa Etmeye Davet Ediyoruz"
Başkan Bayram açıklamasının devamında "Atatürk'ün öncülüğünde ortaya koyulan kurucu değerlerimize, Türk Milletinin birlik ve beraberliğine sıkı sıkıya bağlı bir parti olarak ülkemizin iki kutup, iki ittifak arasına sıkıştırılmayacak kadar değerli olduğunu biliyoruz.
Bir umut ve bir yol daha var diyerek halkın kendi temsilcisini hür iradesi ile seçeceği bir gelecek kurmak istiyoruz. Milliyetçi Cumhuriyet Partisi olarak bizlerle beraber yol yürümek isteyen tüm vatan, bayrak ve Atatürk sevdalılarını partimize üye olmaya, bizlerle beraber geleceği inşa etmeye davet ediyoruz. Teşkilatlarımızda görev almak, yönetici olmak, hatta başkan olmak için kimsenin referansına ihtiyacınız yok. Bizler için tek referans Atatürk, bayrak, millet ve vatan sevgisidir. Milliyetçi Cumhuriyet Partisi, tepeden inme yöneticilerin halkı yönettiği sisteme karşıdır. Bizler halkın içinden gelen vatandaşların kendi kendini yönettiği bir sistemi hedefliyoruz. Bizlerin arasında yönetici olmak için varlıklı değil az önce de vurguladığım 4 kutsal değere sahip olmak yeterlidir" ifadelerini kullandı.

 
"Halka Reva Görülen Durum Kriz Değil Zulümdür"
Türkiye'de yaşanan ekonomik ve siyasi sıkıntıların herkesin farkında olduğunu belirten Bayram "Halkımıza reva görülen bu durum artık kriz değil  zulümdür. İşte tam da bu sefalete karşı el birliği ile mücadele edip, herkesin huzur içerisinde yaşadığı bir Denizli'yi, bir Türkiye'yi birlikte kurmak istiyoruz. Memleketimizin her köşesinde topyekün bir mücadele etmek istiyoruz. Mücadelemizi değerli kılacak olan halkımızın bizlere sahip çıkması olacaktır. Bu bilinç ile herkesi mücadelemize omuz vermeye, teşkilatlarımızda görev almaya davet ediyorum" diyerek açıklamasını sonlandırdı. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!