3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Merkezefendi’de  Para Ödüllü Resim Yarışması

Merkezefendi’de  Para Ödüllü Resim Yarışması
Merkezefendi Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda yüzde 40 ve üzeri engelli olmak şartıyla, yaş ve engel grubu ayrımı olmaksızın tüm engelli bireylerin katılabileceği ‘Tuvalim 23 Nisan’ı Anlatıyor’ isimli resim yarışması düzenlenecek.

Eserlerde ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ teması işlenecek. Yarışmaya katılan vatandaşlar, her türlü resim tekniğini ve boya malzemesini kullanabilecek. Eserler, 20 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’ne teslim edilecek. Teslim edilen resimler, 20 Nisan’da Merkezefendi Belediyesince oluşturulan komisyon tarafından değerlendirilecek ve sonuç belirlenecek. Yarışma sonuçları ve ödül töreni ise 23 Nisan’da gerçekleştirilecek. Resim yarışmasında birinci olana bin 500 TL, ikinci olana bin TL ve üçüncü olana 750 TL ödül verilecek. Yarışmaya katılacak olan vatandaşlar, başvuru ve yarışma koşulları için http://www.merkezefendi.bel.tr/ adresinden veya 0258 297 00 11 – 0534 892 92 51 numaralarından detaylı bilgi alabilecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak engelli hemşerilerimiz için çalışmaya, onları hayata ortak etmeye devam ediyoruz. Bu anlamda 23 Nisan temalı bir resim yarışması düzenliyoruz. Bu yarışma sayesinde engelli hemşerilerimiz,hem yeteneklerini sergileyecek hem de sosyalleşecek. Engelli kardeşlerimiz için her zaman, durmadan çalışacağız” dedi.

YARIŞMANIN DETAYLARI

Katılımcılar yarışmaya sadece 1 eserle katılabilir.

Yarışmaya katılacak olanların eser tesliminde, eser sahibinin; adı- soyadı, engelli rapor fotokopisi, kısa özgeçmiş, iletişim bilgileri ve eser adını bildirmeleri gereklidir. (Engelli raporu dışında engelli kimlikkartı vs. kabul edilmeyecektir.)

Eserin uzun kenarlarının 100 cm’den uzun olmaması gerekmektedir.

Eser, belirtilen adrese kargo ile gönderilebilir veya hafta içi 08.30-16.30 saatleri arasında

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’ne elden teslim edilebilir.

Eser; daha önce hiçbir şekilde yayınlanmamış ve hiçbir yarışmada eser sahibi bilinecek şekilde, ödülİle değerlendirilmemiş olmalıdır.

Eser, zarar görmeyecek şekilde (korunmalı olarak) kargoya verilmelidir, zarar gören ürünler değerlendirmeye alınmayacaktır. Zarar gören eserden, eser sahibi sorumludur.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!