Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Meteorolojiden Denizli için kar açıklaması!

Meteorolojiden Denizli için kar açıklaması!
Meteoroloji Denizli için 24 Mart 2021 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Denizli’de gece saatlerinde 0'ın altına düşen sıcaklıkla birlikte kar yağışı şehrin yüksek kesimlerinde etkili olurken, şehir merkezine ise karla karışık yağmur şeklinde düştü. Gün içerisinde özellikle sabah saatlerinden itibaren yer yer yağmur devam ederken, hava sıcaklığı en yüksek 9 derece.

Denizli’de günlerdir süren sağanak yağışın ardından düşüşe geçen sıcaklıklarla birlikte bazı ilçelerde kar yağışı yüzünü gösterdi.

Hava sıcaklığı sabah saatlerinde 4 derecelere kadar düşerken, gün içerisinde en yüksek 9 dereceye kadar yükseliyor.

Gece saatlerinde etkili şehrin yüksek kesimlerini beyaza bürüyen kar yağışı şehir merkezinde ise karla karışık yağmur etkili oldu.

İLÇELERDE KAR

Acıpayam Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı sıcaklık 8, Babadağ Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı sıcaklık 4, Çivril Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı, Çameli Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı sıcaklık 3 derece, Çardak Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı sıcaklık 4 derece, Güney Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı sıcaklık 4 derece, Kale Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı sıcaklık 4 derece, Sarayköy Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu sıcaklık 9 derece, Tavas Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı sıcaklık 4 derece, Baklan Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı sıcaklık 2 derece, Bekilli Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı  sıcaklık 4 derece, Beyağaç Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmurlu sıcaklık 7 derece,  Bozkurt Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı sıcaklık 3 derece, Buldan Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmurlu sıcaklık 7 derece, Çal Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı sıcaklık 4 derece, Honaz Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmurlu  sıcaklık 6 derece, Serinhisar Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 3 derece etkili olacak.

Meteorolojiden alınan verilere göre Denizli için yarın da (PERŞEMBE) yağmur etkili olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı sabah 1 derecelerde hissedilirken, gün içerisinde en yüksek 9  derece olarak ölçülecek.

Yağışlar cuma günü çok bulutlu havaya dönüşürken, hafta sonundan itibaren hava sıcaklığı yükselişe geçiyor. Cuma günü sıcaklık 10 derece olması bekleniyor.

Cumartesi günü termometreler 13 dereceye yükselirken, pazar günü ise 16 derece bandında seyredecek.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!