3ü
Denizli
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.36
  • EURO
    32.97
  • ALTIN
    1985.0
  • BIST
    8487.2
  • BTC
    43506.093$

MHP Bölge İstişare Toplantısı Buldan'da Yapıldı

MHP Bölge İstişare Toplantısı Buldan'da Yapıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Teşkilatı Bölge İstişare Toplantısı Buldan Belediyesi ve MHP İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İstişare Toplantısında İlçenin ekonomik, politik, tarımsal ve ekolojik sorunları masaya yatırıldı.           

MHP Denizli il teşkilatı Bölge istişare Toplantısı Buldan Belediyesi Düğün Salonunda yapıldı. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Özeşmen’in ev sahipliği yaptığı toplantıya, Buldan Kaymakamı Murat Sarı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan,MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk,Denizli Büyükşehir Meclis Başkanvekili Ebru Leman Kalkan,Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş,Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan,Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosun,Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı ve Muhtarlar, STK ilçe temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan istişare toplantısında kalabalığa hitap etti.Ülke gündemini değerlendiren Ayhan, konuşmasında MHP’nin kilit parti değil anahtar parti olduğunu vurguladı.Ayhan,“Milliyetçi hareket partisi olarak  vizyonumuz, misyonumuz refah içinde ülke yaratmak. Türkiye’nin ekonomik sorunlarının yanı sıra iç ve dış tehditlerin hedefinde olduğunu biliyoruz.MHP’nin Türkiye’nin  sınır dışı operasyonlarını desteklemesi bazı siyasi partilerin eleştirilerine hedef oluyor.  Biz MHP olarak uzlaşma arıyoruz, uzlaşma olmazsa kaos, kargaşa meydana geliyor.Bölgede ve ülkede stres son derece yoğun ve sıkıntılı bir hal alıyor, bu gerginliği azaltmak için gerekeni yapmamız lazım. Türkiye’yi krizden çıkarırız. MHP olarak, uzlaştırma getiririz terörle müzakere etmeyiz, sokak siyasetini reddederiz, devleti güçlü kılarız, rabbimin tebliğ ettiği sorumlulukların farkında olarak bu görevin bilinci ile hareket ederiz. MHP ittifaklarda risksizdir.Siyasette çözüm yeri millettir.Biz MHP olarak kilit parti değil anahtar partiyiz her problemin ortadan kaldırılması  bizimle ilişkilidir” dedi.

Ardından MHP İl Başkanı Cafer Birtürk Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP ilçe Başkanı Ahmet Özeşmen ile Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı yaptıkları selamlama konuşmasında Cumhur ittifakının ülkenin bekası için önemli olduğunu dikkat çekerek devam edeceğinin altını çizdiler.

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!