3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Milletvekili Şahin Tin’den Öğretmenler Günü mesajı

Milletvekili Şahin Tin’den Öğretmenler Günü mesajı
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayımladığı mesajında her dönemde olduğu gibi özellikle salgınla mücadele edilen bu zor dönemde de elini taşın altına koyan her türlü iletişim kanalını kullanarak gönül bağını öğrencileriyle koparmayan öğretmenlerin özverileri, fedakârlıkları, meslek aşkları ve Türkiye sevdalarının hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini belirtti. Şahin Tin; “Mesuliyet aşkınız Türkiye’ye güç veriyor” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin yayımladığı mesajında Öğretmenlerin kutsal olduğu kadar mesuliyeti de ağır bir görev ifa ettiklerini belirtti.

“ÖĞRETMENLERİMİZE MÜTEŞEKKİRİZ”

Türkiye’nin istikbale uzanan yolculuğunda Öğretmenlerin yerinin ayrı olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin; “Öğretmenlerimiz; bizlere emeği, gayreti, mücadeleyi yarınları inşa etmeyi, bilgi ve tecrübeyi aşılayan kısacası hayat hikâyemize fener tutan bilge dimağlardır. Öğretmenlerin, Türkiye’nin istikbaline uzanan yolculuğunda sistemin temel taşı ve mimarları olarak yerleri çok ayrıdır. Bilginin yanında tecrübe ve irfanıyla evlatlarımızı geleceğe hazırlama gayreti taşıyan, mesleğini hakkıyla yerine getiren fedakâr öğretmenlerimize her zaman müteşekkiriz. Öğretmenlerimiz kutsal olduğu kadar mesuliyeti de bir o kadar ağır bir görev ifa ediyorlar” dedi.

“TÜRKİYE’NİN BUGÜNLERE ERİŞMESİNDE KATKINIZ BÜYÜK”

“Geleceğimizi daha sağlam temeller üzerine inşa etmeye kararlıyız” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye olarak ilim ve bilgide daha iyi noktalara kavuşmak mecburiyetindeyiz. Ülkemizi daha güçlü hale getirmenin ve başarıyla ilerlememizin yegâne adımı budur. Bizler maziyi kavrayıp varlığın idrakine varıp geleceğimizi daha sağlam temeller üzerine inşa etmeye kararlıyız. Türkiye’nin bugünlere erişmesinde büyük emeği ve katkısı bulunan başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin geleceğini müreffeh kılmak, medeniyet tasavvurunu geliştirmek için onlara gerekli hürmeti göstermemiz gerekir” dedi.

“MESLEK AŞKINIZ VE GAYRETİNİZ HİÇBİR ŞEYLE ÖLÇÜLEMEZ”

Milletvekili Şahin Tin; “Salgınla mücadele edilen bu zor dönemde bile elini taşın altına koyan her türlü iletişim kanalını kullanarak gönül bağını öğrencileriyle koparmayan öğretmenlerimizin özverileri, gayretleri, meslek aşkları, Türkiye sevdaları hiçbir şeyle ölçülemez. Mesuliyet aşkınız Türkiye’ye güç veriyor. Üzerimizde hakkı ve emeği bulunan kendi öğretmenlerim ve tüm öğretmenlerimizi hürmetle selamlıyorum. Başta görevi başında şehit edilenler ve vefat eden öğretmenlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!