3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Milletvekili tin’den sözde plana sert tepki öldürmeyeceksiniz!

Milletvekili tin’den sözde plana sert tepki öldürmeyeceksiniz!
Milletvekili Şahin Tin, Trump'ın açıkladığı Filistin-İsrail meselesine ilişkin sözde plana sert tepki gösterdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, ABD’nin Filistin-İsrail meselesine yönelik hazırladığı sözde barış planına ilişkin,“Hz Musa (as) aracılığıyla İsrailoğullarına Tevrat’ta bildirilenaltıncıemirde ifade edildiği gibi “Adam öldürmeyeceksiniz” hükmünü de yok sayarak, canice plan geliştirmek, kendine ait olmayan toprakları insanları öldürerek istila etmek, kendi değerleriyle bile savaş halidir, asla kabul edilemez” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin,ABD Başkanı Donald Trump’ın ABD’nin Filistin-İsrail meselesine yönelik hazırladığı ve kamuoyunaaçıkladığı sözde planın kendi inanç değerlerine bile aykırı olduğunu ifade etti. Savaş planlarıyla barış tesis edilemez diyen Milletvekili Şahin Tin; “ Baskı, zulüm, ölüm, işkence ve istila hareketi barışa yol çizemez ve bu sözde plan asla kabul edilemez” dedi.

 

“ZULM İLE ÂBÂD OLANIN ÂHİRİ BERBÂD OLUR”

“Baskı ve zulümle güç gösterisi yapanların âbâd oldukları görülmemiştir” diyen Milletvekili Şahin Tin; “zulm ile âbâd olanın âhiri berbâd olur” sözü boşuna söylenmiş bir söz değildir. Bu nedenle zulüm ve baskı uygulayarak derebeylik satırlarının üzerine basıp zirveye tırmanarak mutluluk narası atma, tebessümle dünyaya renk verme gayreti çökecek ve yok olmaya mahkûm olacaktır. İnsanlık onurunun yok sayıldığı bir platformda ifade edilen sözler tarihin çöplüğünde bugüne kadar nasıl yer aldıysa yenidünya düzeninde de emperyalistlerin tarihi yenilgisi olacaktır. Hz Musa (as) aracılığıyla İsrailoğullarına Tevrat’ta bildirilen altıncı emirde ifade edildiği gibi “Adam öldürmeyeceksiniz” hükmünü de yok sayarak, canice plan geliştirmek, kendine ait olmayan toprakları insanları öldürerek istila etmek, kendi değerleriyle bile savaş halidir, asla kabul edilemez” dedi.

 

“BU BİR KAOS PLANIDIR”

Kudüs’ün bu saçma planla işgal girişimi İslam davasına gönül verenlerin emperyalistlere ve bölgede ona uşaklık eden zihniyetlere karşı suskunluğuna son vermesi anlamına geleceğini belirten Milletvekili Şahin Tin; “İslam Dünyasının kalbi Kudüs’tür. Kudüs aynı zamanda Filistin devletinin başkentidir. Zorbalıkla, işgalle ve akla hayale sığmayan bir planla bunların yok sayılması elbette kabul edilemez. Meşru olmayan yöntemlerle Filistin devletinin varlığının yok sayılması akla ziyan bir durumdur. Asla kabul edilemez. Bu plandan ne barış doğar ne de insanlığa bir ışık yanar. Ancak Orta doğudaki yangının körüklenmesine neden olur. Kısacası ABD Başkanı Donald Trump’ın açıkladığı sözde plan, bir kaos planıdır” dedi.

 

“TÜRK GAZETECİLERE AMBARGO UYGULAMAKTA NEYİN NESİ”

Milletvekili Şahin Tin, ABD Başkanı Donald Trump’ınve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nundüzenlediği basın toplantısına, Washington’daki yerleşik Türk gazetecilerinin alınmamasını da sert bir dille eleştirdi. Şahin Tin; “Konuştuklarında mangalda kül bırakmayanlar, nasıl bir dereye taş attıklarını bildikleri için Türk gazetecilerini basın toplantılarına aldırmayıp, basın özgürlüğü konusunda da her zaman sergiledikleri ikiyüzlü tavırlarını apaçık ortaya koymuşlardır. Türk Gazetecileri toplantıya almayıp çifte standart uygulamak da neyin nesi, anlamak mümkün değil.Bizim Filistin ve Kudüs meselesine kayıtsız ve duyarsız kalacağımızı kimse düşünmesin ve beklemesin” dedi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 4
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!