3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Mukayese.com ile Tasarruf Edin

Mukayese.com ile Tasarruf Edin

Günümüzde teknoloji hızla gelişiyor ve internet üzerinden birçok kategoride karşılaştırma imkânı oluyor. Birçok sitede yer alan karşılaştırmalar ise tek bir ürüne yönelik hizmet sunuyor. Mukayese olarak yapılan tüm karşılaştırmaların tek bir çatıda toplandığı ve kısa sürede karşılaştırma imkânı bulunabilecek hizmetler sunuyor. Kategorilerde yer alan birçok ürünü tek bir alanda karşılaştırma yapabilir zamandan tasarruf edilebilir. Kısa sürede yapılan karşılaştırma ile hangi kurumdan ne fiyata hizmet alınacağı konusunda bilgi sahibi olunuyor.

Mukayese Kategorileri

Mukayese yapmak adına arık siteler arası dolaşmaya, şubeye gitmeye gerek kalmıyor. Dilediğiniz ürünü anında mukayese yaparak detaylı bilgiye ulaşabilen tüketicilere büyük bir kolaylık sağlıyor. Sürekli gelişen kategorileri ve eklenen yeni ürünler ile mukayese sınırlarını daha fazla genişletiyor. Mukayese yapılacak olan alana istenilen kategoride hızla ulaşılarak, kurumlar arası fiyat farklılıklarına göz atılabilecek.

Mukayese yapılan kategoriler;

  • En avantajlı sigorta teklifleri
  • Mevduatfaizoranları
  • Banka kredileri
  • Kredi kartları
  • Banka kartları
  • GSM operatörleri
  • İnternet sağlayıcıları
  • Enerji ürünleri

Bu kategorilere ek olarak sürekli eklenen yeni kategorilerle tek bir alanda karşılaştırma yapılacak. İnternette zamanın doğru kullanılması ve birçok işlemi kısa sürede sağlamak adına mukayese yapılacak en doğru sitedir. Karar verme mekanizmasına büyük katkısı olarak 50'den fazla ürün kategorisinde sizlere hizmet veriyor.

Banka Kredileri Mukayese

Vakıfbank konut kredisi gibi banka kredileri faiz oranları, kesintiler, vade ve aylık ödemeler için gerekli tüm bilgileri içerisinde barındıran çok beğenilen bir karşılaştırma sitesidir. Günümüzde mevcut olan karşılaştırma siteleri tek bir ürüne yönelik hizmet veriyor. Dolayısıyla GSM operatörü, internet sağlayıcıları ya da diğer kategorilerde karşılaştırma yapmak adına yaklaşık her kategori için 50 site ziyaret edilmek zorunda kalınabiliyor. Artık böyle bir zaman kaybına gerek kalmayacak.

Enerji Ürünleri Mukayese

Enerji ürünleri günümüz teknolojisinde yer alan yenilenebilir, yani yeşil enerji konusunda yükselişe geçmektedir. Enerji ürünlerine olan rağbet günden güne artış gösteriyor. Enerji firmaları tarafından sunulan özel tekliflere ulaşmak için karşılaştırma imkânı çok fazla sitede yer bulmuyor. Tüm karşılaştırmaları tek bir sitede yapmak günümüz teknolojisine en uyumlu hizmeti sağlıyor. Bütçeden ve zamandan tasarruf sağlayarak en geniş kapsamlı hizmeti sunmaya devam ediyor.

Sigorta Ürünleri Mukayese

Banka kredileri ve diğer ürünlerden daha fazla ihtiyaç olan sigorta ürünlerinin hangi kurum tarafından en uygun şartlarla verildiğini bilmek için her siteye ayrı ayrı giriş yapılmalıdır. Bunun yanı sıra her sigorta firması aynı ürünleri vermiyor. Tek bir mukayese sistemi üzerinden aradığınız sigorta ürününe en uygun koşullarla ulaşmak için yapmanız gereken kısa sürede mukayese karşılaştırması yapmak olmalıdır. En makul tutarda sigorta ürünlerinden faydalanarak zamandan kazanan tüketiciler tarafından tercih edilen bir site olacak.

GSM Operatörleri Mukayese

GSM yani telekomünikasyon alanında yaşanan gelişmeler, yapılan birçok kampanya takip edilemiyor. Sürekli yenilenen kampanyaları takip etmekte zorlanan tüketiciler ise en uygun şartlar sunan GSM operatörleri arasında karşılaştırma yapmak istiyor. En yeni ve eski GSM operatörleri arasında karşılaştırma yaparak faturadan tasarruf yapabilmek adına tüm tüketiciler mukayese yöntemini kullanabilir.

Banka Kredi Kartları Mukayese

Bankaların müşterilerine ya da yeni müşteri adaylarına sunduğu kredi kartı faiz oranlarından yararlanmak için bankalar arası karşılaştırma yapılması gerekir. En uygun faiz oranları ve aidat bilgileriyle hangi banka tarafından verilen kredi kartının daha fazla avantajlı olduğu konusunda fikir veren bir uygulamadır.

Mukayese ederek bankaların sunmuş olduğu en yeni kredi kartı ürünleri kullanılacak. Kredi kartı özellikleri, detaylı bilgileri, nakit avans faizleri ve kredi kartı faiz oranları hakkında hem karşılaştırma yapılıyor hem de başvuru yapılabiliyor. Banka sitelerini tek tek dolaşmak yerine özel ve devlet bankalarına ait olan onlarca kredi kartı hakkında bilgi alınabiliyor.

Banka kredi kartları, ihtiyaç kredisive kurumsal kredi kartları olarak bulunuyor. Bankaların kredi kartı için istediği aidat bilgileri de kredi kartı seçmek adına bilgi veriyor. Bankacılık ürünleri arasında yer alan banka kartları da aynı şekilde mukayese ediliyor. Mukayese tek bir kategori değil, günümüzde ihtiyaç duyulan onlarca kategoride hizmet veriyor. Tek bir site üzerinden giriş yaparak, yüzlerce siteye giriş yapmaktan kurtulan tüketicilerin zamanları kendilerine kalıyor, mukayese.com sayesinde artık bütçeden çok daha fazla tasarruf ediyor.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!