Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Öldürülen, Ölen Kişi Belirlendi

Öldürülen, Ölen Kişi Belirlendi
Öldürülen, Ölen Kişi Belirlendi

Denizli’nin Pamukkale İlçesi Yeniköy Mahallesi’nde sulama kanalı yanındaki su kuyusunda Bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu. Geçen seneden beri kayıp olarak aranan 19 yaşındaki Ozan Solmaz'a ait olduğu öğrenildi. 

Denizli’nin Pamukkale İlçesi Yeniköy Mahallesi’nde 2 gün önce sabah saatlerinde tarla sahipleri sulama yapmak amacıyla atık maddelerle dolan boş su kuyusunu temizlemeye başladı. Bu sırada yaklaşık 3 metre derinliğindeki su kuyusu içinde ceset gören tarla sahipleri jandarmaya haber verdi. Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi, su kuyusu içinde ve çevresinde inceleme yaptı, delilleri topladı. Öldürüldükten sonra kuyuya atılan erkek cesedin yakıldığı belirlendi. Araştırmalar sonucunda öldürüldükten sonra delileri belirli olmasın diye yakılan kişinin Aydın'ın Nazilli ilçesinde geçen yılın Kasım ayından beri kayıp olarak aranan Ozan Solmaz'a ait olduğu belirlendi. Jandarma Ekipleri delilleri inceledikten sonra yanmış bir koltuk kılıfı buldu. Bunun üzerine ekipler çevredeki mobese kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerde öldürülen Solmaz’ın içinde bulunduğu aracı tespit etti. İncelemeyi daha da genişletene ekipler o aracı metruk evde üzeri örtülmüş halde buldu. Ekipler aracın o olduğunu tespit etmek için ise aracı incelemeye aldı. Araçta kılıflardan birinin olmadığı ve yanmış kılıfın diğer kılıflarla aynı olduğunu belirledi. Katil zanlısı jandarma ekiplerinin incelemesi sonucu belirlendi.  Öldüren kişinin Oğuz Dağ adında biri olduğu ve uyuşturucu satmaktan tutuklanarak Denizli’de cezaevinde yattığı öğrenildi.

Zanlı cinayet anını hatırlamadığını iddia etti 
Ekipler vahşice bir cinayet işleyen Oğuz Dağ'ın, geçtiğimiz günlerde Denizli’de uyuşturucu satma suçundan tutuklandığını ve Kocabaş Cezaevi’nde olduğunu belirledi. Oğuz Dağ'ın ifadesinde uyuşturucu almak için gittikleri Antalya’dan dönerken Pamukkale ilçesine geçtikleri ve burada uyuşturucu paylaşımı yüzünden tartışmaları sonrasında ise Solmaz’ı bıçaklayıp ardından koltuk kılıfı ile su kuyusuna attığını ve yaktığını söylediği iddia edildi. Oğuz Dağ'ın ayrıca ifadesinde olay anında uyuşturucu kullandığı ve olayı hatırlamadığını da belirttiği öne sürüldü. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Oğuz Dağ, cinayet suçundan bir kez daha tutuklanarak tekrar tutuklu bulunduğu cezaevine gönderildi. 

Jandarma büyük bir başarıya imza attı 
Hayatını kaybeden Ozan Solmaz’ın, insan kaçakçılığı ile birlikte toplamda 5 ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunduğu da öğrenildi. Cinayeti işleyen Oğuz Dağ’ın ise uyuşturucu satışı ile birlikte çeşitli suçlardan ayrıca sabıkasının olduğu da öğrenildi. Jandarma ekipleri yanmış koltuk kılıfı parçasından yola çıkarak aydınlatmayı başardıkları olayla büyük bir başarıya da imza atmış oldu. 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!